22. oktober 2019
Restauratør Harry Böckmann var klar med de højstilkede glas, da 224 gæster mødte op til en udsolgt premiereaften. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Restauratør Harry Böckmann var klar med de højstilkede glas, da 224 gæster mødte op til en udsolgt premiereaften. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Den røde løber var rullet ud til kendisserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Den røde løber var rullet ud til kendisserne
Opdateret 25. juni 2019 kl. 13:09
Stevns - 25. juni 2019 kl. 12:47
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret var igen i år til kølig hvidvin og solbriller. Og lige som vejret bredte den varme stemning sig lige så langsomt blandt de mange gæster, da Rødvig Revyen Revyperler havde premiere på sommerens forestilling i Kulturhuset Harmonien.

arrow Læs også: Glad revydirektør... og så skal der gang i billetsalget

Serverings-personalet fra Harmoniens restaurant havde således travlt med at fordele de højstilkede glas blandt de mange fremmødte udefra, da revydirektør Jeanette Larsen havde inviteret til premiere på den 11. opsætning af en såkaldt retro-revy.

Den røde løber var kækt rullet ud med retning mod teltet foran spillestedet, og der var en frisk brise fra øst, så de rød-hvide dannebrogsflag ud imod Hovedgaden kunne blafre lystigt til ære for de fremmødte.

Revydirektøren kunne sammen med sin husbond: Michael Møller Larsen stå og tage imod de mange prominente gæster denne mandag aften - dagen efter sankthans eller nærmere bestemt: 24. juni.

Det er blevet en tradition for revyparret, at det skal være netop denne dag på året, at Rødvig Revyen skal have premiere. Derfor blev det i år på en mandag, hvor det forrige år og sidste år lå henholdsvis på en lørdag og en søndag.

Det var kendte ansigter fra mange forskellige sammenhænge, som gæstede Kulturhuset Harmonien. Ugeblads-pressen havde fuldstændig styr på kendisserne, der parvis og én efter én dukkede op i tidsrummet mellem syv og otte mandag aften.

Net-artiklen her er en forkortet version af en reportage, der bringes i DAGBLADET Køge tirsdag.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Anmeldelse: De vil så gerne så meget i Rødvig Revyen
25. juni 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk