16. december 2017
Niels Jørgen Skalshøj Poulsen fra Store Heddinge er her foreviget som den første cyklist på cykelstien i Rengegade efter den officielle indvielse mandag 1. maj klokken 15.Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Niels Jørgen Skalshøj Poulsen fra Store Heddinge er her foreviget som den første cyklist på cykelstien i Rengegade efter den officielle indvielse mandag 1. maj klokken 15.Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Cykelsti indviet i strid sidevind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Cykelsti indviet i strid sidevind
Stevns - 02. maj 2017 kl. 14:03
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jacob Haugaard gik engang til valg på at love medvind på cykelstierne. Valgløftet blev bestemt ikke indfriet i Rengegade mandag eftermiddag, hvor den 1,3 kilometer lange cykelsti mellem Rødvigvej og Højerupvej blev indviet officielt. Her stod en strid sidevind ind fra øst med en 10-11 sekundmeter i vindhastighed, og det var kun i den nye cykeltunnel under Rødvigvej, at der var læ at finde.

Om det var derfor, at de inviterede cyklister ikke reagerede på invitationen til indvielsen fra Stevns Kommune, står hen i det uvisse. Ikke desto mindre var det kun Niels Jørgen Skalshøj Poulsen fra Store Heddinge, der var mødt op til seancen ud over udvalgsformand Steen S. Hansen (S) og centerchef fra Stevns Kommune, Birgitte J.T.K. Nielsen samt Niels Rasmussen fra kommunens vejteam.

Der er dog ingen tvivl om, at Niels Jørgen Skalshøj Poulsen er én af dem, som kommer til at benytte sig flittigt af den nye cykelsti. Derfor var han også en god repræsentant at forevige for fotografen som den, der officielt tog cykelstien i brug.

Læs mere i DAGBLADET Stevns tirsdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk