20. oktober 2021
Der var et minuts stilhed for Chris Anker Sørensen lige efter startskuddet lød - og så var det ellers derudad - lige i den tidligere cykelrytters ånd. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Der var et minuts stilhed for Chris Anker Sørensen lige efter startskuddet lød - og så var det ellers derudad - lige i den tidligere cykelrytters ånd. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Chris Anker Sørensen mindet ved cykelløbet Vallø Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Billeder: Chris Anker Sørensen mindet ved cykelløbet Vallø Rundt
Stevns - 20. september 2021 kl. 13:06
Af Erik Nielsen

Det var i år lokalpolitikeren Jørgen Larsen, som sendte cykelfelterne ud på fire forskellige ruter, da Vallø Rundt igen i år fandt sted på en sensommerdag i september med start og mål ved Forsamlingshuset i Himlingøje.

arrow Læs også: Løbsdeltager vandt udloddet cykel

Cykelrytteren, tv-kommentatoren og familiefaderen, Chris Anker Sørensen, blev søndag mindet i hele verden for sit gode humør, resultater og bedrifter som cykelrytter samt den venlige person, som han var.

Således også på Stevns, hvor politikeren fra Nyt Stevns afgav startskuddet på alle ruter, men umiddelbart efter blev der holdt ét minuts stilhed til ære for den Chris Anker Sørensen, der på tragisk vis mistede livet i forbindelse med VM i landevejsløb, der er blevet afviklet i Flandern i Belgien.

112 deltagere

I det lokale cykelløb på Stevns deltog i år 112 Deltager på de i alt på de fire ruter fordeler sig.

25 kilometer - 13 deltager
40 kilometer - 14 deltager

60 kilometer - 35 deltager
80 kilometer - 50 deltager

- Det har de senere år været svært at tiltrække motionister til den såkaldte familierute på 25 kilometer. Og heller ikke 40 kilometer-ruten var overbooket. Det er fortsat de lange ruter på 60 og 80 kilometer, som tiltrækker de fleste, siger Charles Hansen, der igennem alle årene har været ankermand i arrangementet.

Ingen uheld

Igen i år kan han se tilbage på et godt arrangement, hvor der heldigvis ikke skete nogle uheld, og vejret viste sig også fra sin gode side i år.

Selvom alle var glade, så fik arrangøren også lidt kritik.

- Stor ros til alle hjælper og sponsorer og til ruterne, men skiltningen kunne godt være bedre, da mange ikke så skiltene. Det er noget, vi har taget til efterretning, lyder det fra den løsningsorienterede løbsleder Charles Hansen, der allerede nu proklamerer, at Vallø Rundt også er en realitet næste år:

- Alle hjælpere har sagt god for, at de også er klar næste år, så selvfølgelig bliver der også Vallø Rundt i 2022!

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk