24. maj 2019
Det blev både til mange ord og gaver med på vejen til pensionisttilværelsen for Bjørn Voltzmann. 	     Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Det blev både til mange ord og gaver med på vejen til pensionisttilværelsen for Bjørn Voltzmann. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Bjørn Voltzmann fyldte rådssalen med folk der ville sige farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Bjørn Voltzmann fyldte rådssalen med folk der ville sige farvel
Stevns - 28. november 2018 kl. 14:23
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vicekommunaldirektør i Stevns Kommune, Bjørn Voltzmann, har efter næsten 20 års ansættelse i Stevns Kommune valgt at gå på pension. Han blev 61 år i september i år og har været ansat i Stevns Kommune siden 2001.

Tirsdag eftermiddag stod folk således i kø for at komme ind i rådssalen på Rådhuset i Store Heddinge for at sige farvel til den mangeårige medarbejder i Stevns Kommunes regi.

Første med ansættelse som teknisk chef for den tekniske forvaltning i den gamle Stevns Kommune, hvor han godt tre år senere blev udnævnt til vicekommunaldirektør med drifts- og udviklingsansvar for alle områder i kommunen på nær økonomiafdelingen.

Siden fulgte andre chef- og direktørstillinger, og senest - siden januar 2009 - har han bestredet hvervet som vicekommunaldirektør i den nye Stevns Kommune; primært med ansvaret for områderne teknik og miljø, kultur, erhverv og turisme.

Bjørn Voltzmann har således haft mange og forskelligartede berøringsflader og ansvarsområder gennem årene. Og det kunne man også se på alle de mennesker, der mødte op.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge onsdag 28. november

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk