16. oktober 2019
Magnus Schleef holder Jakob Sparholt væk i én af forårets kampe.  I juni måned blev AIK månedens hold under DBU. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Magnus Schleef holder Jakob Sparholt væk i én af forårets kampe. I juni måned blev AIK månedens hold under DBU. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: AIK 65 Strøby blev månedens hold hos DBU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: AIK 65 Strøby blev månedens hold hos DBU
Stevns - 07. juli 2019 kl. 05:53
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DBU har offentliggjort, at serie 2 holdet i AIK 65 Strøby blev maj måneds hold.

Det gjorde holdet blandt andet fordi, de har haft en fremragende juni-måned i serie 2. Fire kampe spillet og alle vundet med en samlet målscore på 10-3. Der fulgte en videohilsen med fra 3 af DBUs A-landsholdsspillere, og udover hilsener og æren følger der et helt team-kit med prisen, som iøvrigt er udviklet i samarbejde med Oddset - Danske Spil.

Holdet har netop afsluttet sæsonen og endte på en fjerdeplads (ud af tolv), hvilket er mere end godkendt efter oprykningen til serie 2 for et år siden.

Generelt går det godt i fodboldklubben AIK 65 Strøby. For anden gang i historien har de efter sommerferien et hold tilmeldt i de højeste ungdomsrækker.

Klubbens U16 (årgang 2004) drenge skal spille i Øst 2, hvilket bliver spændende. Første kamp i august er imod Elite Bornholm og skal spilles i Nexø på Bornholm, så oprykningen byder på lidt længere rejsetider til udekampene, men det tager klubben som en oplevelse.

- Vi har selvfølgelig det nødvendige antal spillere, men kunne dog godt bruge et par stykker mere, så vi har endnu mere bredde i truppen i tilfælde af skader, lyder det fra Pernille Worm på vegne af AIK 65 Strøby Fodbold.

I foråret har klubbe desuden fået et par nye hold.

Bold & Bevægelse for de yngste (og deres forældre) er introduceret som en udløber af et samarbejde med DBU med hensyn på at »sikre fødekæden« i klubben og for at have et tilbud til de yngste.

- Målt på antallet af spillere er det en overvældende succes og med vores to gode, dedikerede trænere ser fremtiden lys ud, forklarer Pernille Worm:

- Ligeledes har vi oprettet endnu et pigehold og kan nu tilbyde fodboldinteresserede piger i alle aldre fra 2-15 år et hold at spille på i klubben. Den tidligere AIK spiller (nu Bundesligaspiller fra Bayer Leverkusen) Louise Ringsing, gæstetrænede vores U10-12 pigespillere her i foråret og var en stor inspiration for pigerne.

Også i det kommende år vil der være fokus på pigefodbolden i klubben.

- Der er ingen tvivl om at klubben går en spændende sæson imøde, konkluderer Pernille Worm.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk