23. september 2020
Tovtrækning er altid et hit, når en stor flok skal rystes sammen. Det er grobund for både holdånd og gode grin, når der tages hårdt fat og alle kræfter lægges i. Foto: Gymnastikefterskolen Stevns
gallery icon

Se billedserie

Tovtrækning er altid et hit, når en stor flok skal rystes sammen. Det er grobund for både holdånd og gode grin, når der tages hårdt fat og alle kræfter lægges i. Foto: Gymnastikefterskolen Stevns
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: 210 børn fik én på opleveren på gymnastikefterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: 210 børn fik én på opleveren på gymnastikefterskole
Stevns - 03. august 2020 kl. 14:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trampende børnefødder, glade grin og frydefulde hvin har hele ugen givet genlyd og udfyldt samtlige lokaler og haller på Gymnastikefterskolen Stevns i Boestofte, da da henholdsvis Stevns Camp og Mini Camp hele sidste uge.

Mandag til torsdag var der camp for de store 10-15-årige og torsdag til fredag var det de 7-10-åriges tur. Ved ankomst blev alle inddelt i familiegrupper. Det vil sige, hvem de skulle sove og spise og havde mulighed for at være tættere på.

Trygge rammer
Det var trygt og samtidigt sikredes overholdelse af de nye retningslinjer i forbindelse med de fastlagte corona-restriktioner.

Stemningen var høj og der blev givet den fuld gas fra morgen til aften. Der blev svedt, leget, danset og selvfølgelig sprunget til den helt store guldmedalje. Rigtig mange børn er taget hjem med nye spring i bagagen. Klokken som man måtte ringe på, når et nyt spring var i hus, var i konstant bevægelse.

Når der ikke var gymnastik på programmet, var der fuld af andre aktiviteter, som f.eks. udendørs glidebane på en airtrack med brun sæbe, stormester, OL, aktiv bingo og ikke mindst discospringfest med røgmaskiner og discolys i springcenteret.

På begge Camps blev der desuden lavet en opvisning på livestream, så forældrene kunne se den hjemme fra stuerne, som et super alternativ til den normale afslutningsopvisning. Det gik helt forrygende.

Nye venskaber
Alle børn er taget hjem med en kæmpe oplevelse i bagagen, med masser af leg, sjov, nye venskaber og ikke mindst masser af gymnastik.

- Vi takker for, at så mange børn havde lyst til at bruge noget af deres ferie hos os, og tak til forældrene der sendte deres børn afsted. Det er jo altid en tillidssag, specielt med de mindste, og vi håber at alle børn og unge har fået det med, de ønskede sig. At være på camp er selvfølgelig først og fremmest en sjov oplevelse, men det er jo også at forsmag på, hvad det vil sige at være på

efterskole engang, hvor børnene øver sig i at være væk fra mor og far og være sammen med en masse de ikke kender, når de kommer - det kommer de dog hurtigt ti, lyder det fra forstander Carlo Mathiasen, der håber at se mange børn igen næste år.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk