3. december 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil kørte med stor fart og kokain ombord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil kørte med stor fart og kokain ombord
Stevns - 16. november 2020 kl. 11:24

Lørdag kl. 23.30 bemærkede en patrulje en hurtigtkørende personbil, der kørte ad Køgevej mod syd ved Lystrupvej. Politiet ønskede at foretage en rutinemæssig kontrol af fører og køretøj, men føreren ville ikke standse trods politiets anvisninger herom og fortsatte med høj hastighed i de næste cirka 13 minutter. I den periode tilbagelagde bilen cirka 23 kilometer, og føreren begik undervejs flere overtrædelser af færdselsloven, f.eks. kørsel frem mod rødt lys, overhalinger over spærreflader og flere hastighedsovertrædelser.

Føreren kørte til sidst ind på en markvej ved Varpelev Bygade, hvor bilen blev efterladt, mens føreren stak af til fods. Flere patruljer - herunder en hundepatrulje - ledte efter føreren, men fandt ikke vedkommende.

Bilen var ikke meldt stjålet, og ved nærmere undersøgelse af den fandt politiet knap otte gram kokain. Politiet arbejder nu videre med at få identificeret føreren til sigtelse og afhøring for de konstaterede overtrædelser.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk