5. marts 2021
Jens Romundstad alias Biker-Jens har siden han var med i den første udgave af Robinson-ekspeditionen og siden fik sit eget tv-program været et kendt ansigt i Danmark. Han trak sig fra skærmen i 2005 og har siden skabt sig en fin erhvervskarriere. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jens Romundstad alias Biker-Jens har siden han var med i den første udgave af Robinson-ekspeditionen og siden fik sit eget tv-program været et kendt ansigt i Danmark. Han trak sig fra skærmen i 2005 og har siden skabt sig en fin erhvervskarriere. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biker-Jens sætter sig i direktørstolen hos Solartag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biker-Jens sætter sig i direktørstolen hos Solartag
Stevns - 22. januar 2021 kl. 17:50
Af Erik Nielsen

Jens Romundstad blev kendt som Biker-Jens i 1998. Dengang var der nok ikke mange, som havde troet, at han en dag ville blive en attraktiv profil i dansk erhvervsliv.

arrow Læs også: Fra Biker-Jens til Solar-Jens

Men det er lige nøjagtigt, hvad Jens Romundstad tilsyneladende er blevet, skriver JP/Politiken Hus' erhvervsmedie Finans, hvorefter de konstaterer, at den 49-årige erhvervsmand nu har fået job på Stevns, hvor han skal være administrerende direktør hos den stærkt ekspanderende virksomhed: Solartag.

Det sker blot halvanden måned efter, at det kom frem, at han fratrådte som HR-direktør i dagligvarekæmpen Coop. Det er nu i stedet første gang i karrieren, at han skal bestride et job som administrerende direktør. Og det skal altså ske i den stevnske vækstvirksomhed Solartag, der laver tagløsninger med integrerede usynlige solceller i tagpladerne. En løsning, som Solartag har patent på.

Virksomheden, der har sit hovedsæde i Store Heddinge, har kun et par år på bagen, men tæller ifølge Finans allerede nu 25 ansatte og forventer at omsætte for 60 millioner kroner i 2021 med både private og offentlige kunder i kartoteket.

- Alle, der kender mig, ved at jeg godt kan lide at fortælle en god historie. Den her virksomhed (Solartag, red.) er virkelig en god historie. Det er bæredygtighed, æstestik, ydelse og teknologi, som er ramt helt perfekt. Det vil jeg gerne stå i spidsen for, siger Jens Romundstad til Finans, der også fortæller, at Solartag nu vil ekspandere til udlandet.

Han blev allerede en del af Solartags bestyrelse i begyndelsen af december, få dage efter at det blev meldt ud, at han stoppede i Coop som følge af en stor ledelsesrokade i dagligvarekoncernen. Og fra og med 1. februar overtager Jens Romundstad direktørposten fra Solartags stifter og hovedaktionær, Thomas Pedersen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk