22. juni 2021
Rosa fra DR Ramasjang - står bag søndagens frøjagt, der bl.a. finder sted ved vandhullet bag Store Heddinge Skole. Foto: DR
Rosa fra DR Ramasjang - står bag søndagens frøjagt, der bl.a. finder sted ved vandhullet bag Store Heddinge Skole. Foto: DR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotekerne redder frøerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotekerne redder frøerne
Stevns - 05. maj 2021 kl. 19:30

På søndag 9. maj kan børn og barnlige sjæle være med til at redde landets frøer - eller i det mindste lære noget om deres levesteder og livsvilkår. Det sker, når naturvejleder Rasmus Elvekjær laver frøjagt ved vandhullet bag Store Heddinge Skole - arrangeret af Stevns Bibliotekerne og DR Ramasjang.

Ramasjang Redder har de forgangne år reddet bierne, havets dyr og fuglene sammen med landets børn. I år skal DR Ramasjang og landets børn redde frøerne. Vandhuller skal laves og forbedres, haletudser skal studeres, og der skal males trædesten til vores grønne venner. Og vigtigst af alt: Så skal vi lære børnene, at selv om man er lille, så kan man godt gøre en stor forskel. Og vi voksne skal ikke mindst lære af de mindste, at alle gode gerninger for naturen gælder i det store samlede regnskab, hedder det i oplægget til søndagens frøjagt, der finder sted over hele landet.

Der bliver to frøjagter ved vandhullet i Store Heddinge: kl. 10-11.30 og kl. 12-13.30. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding på Stevns Bibliotekernes hjemmeside: stevnsbib.dk, hvor der er flere detaljer.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk