5. juni 2020
Autismeklassen Solstrålen skal snart flytte fra Acacievej i Strøyby Egede til denne bygning på Lodbjerggårdsvej 10, der ligger tættere på Strøbyskolen. Foto: Henrik Fisker
Autismeklassen Solstrålen skal snart flytte fra Acacievej i Strøyby Egede til denne bygning på Lodbjerggårdsvej 10, der ligger tættere på Strøbyskolen. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Autister får donation til træning af motorik i Solstrålen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Autister får donation til træning af motorik i Solstrålen
Stevns - 14. november 2019 kl. 06:12
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Autismeklassen Solstrålen under Strøbyskolen, der snart skal flytte fra flytte fra Acacievej i Strøby Egede til Lodbjerggårdsvej 10, er blandt 28 udvalgte projekter fra hele landet, der nu modtager midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat.

arrow Læs også: Flertal sætter gang i kritiseret rokade af aktivitetshus og autismebørn

I Solstrålen på Strøbyskolen arbejdes der blandt andet med en gruppe børn med autisme, som er glade for at bevæge sig. Imidlertid kniber det med at finde midler til egnet udstyr, lyder det i en pressemeddelelse fra Mejeriernes Skolemælkslegat.

Solstrålen har således fået en donation på 4.122 kroner fra dem, og pengene skal bruges til en motorikbane, en megatunnel, et dansesæt samt et mørkt telt, der dels skal bruges til at skærme børn på dage, hvor de har behov for absolut ro, samt til afspænding og afslapning.

Det er Mejeriernes Skolemælksordning der står bag Mejeriernes Skolemælkslegat, og legatet er stiftet for at støtte fællesskabs- og sundhedsfremmende aktiviteter rundt om på landets skoler.

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler årligt 200.000 kroner. Legatet kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser eller elevråd, hvis skole er med i skolemælksordningen. I år er der uddelt beløb fra 700 kroner og op til maksimumbeløbet på 5.000 kroner.

Ansøgningsskema og mere information om næste legatuddeling findes på www.edutainmenthuset.dk.

arrow Lokaler til autismebørn skal gøres egnede
27. september 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 14:27
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk