21. juni 2021
Jeanette Larsen, Rødvig Revyen - har premiere torsdag 24. juni. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Jeanette Larsen, Rødvig Revyen - har premiere torsdag 24. juni. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arrangører: Der er plads til to revyer i Rødvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Arrangører: Der er plads til to revyer i Rødvig
Stevns - 13. januar 2021 kl. 14:40
Af Henrik Fisker

Rødvig Revyen, Revyperler får forpremiere tirsdag 22. juni og premiere torsdag 24. juni. Harmoniens Revyperler har forpremiere torsdag 24. juni og premiere fredag 25. juni. Herefter spiller begge revyer torsdag, fredag og lørdag med sidste aften lørdag 31. juli. Rent fysisk vil der være nogle få hundrede meter mellem de to forestillinger.

arrow Læs også: Det trækker op til revypremiere x 2 i Rødvig

Der er således lagt op til, at Rødvig i den grad kommer på revylandkortet i sommeren 2021. Og hvis nogen skulle sidde tilbage med en tvivl, om der er plads til to revyer med nogenlunde samme koncept på samme tid, så kan de godt tro om igen, påpeger arrangørerne.

- Lad os nu få en positiv situation omkring det her i stedet for at tale det ned. Hvis vi lancerer Rødvig som Revyernes By, kan det skabe en synergieffekt, der lokker mange flere til at komme herned og se en eller begge forestillinger. Vi er ikke ude i en eller anden konkurrence om at være bedst - vi skal se chancen for et både-og i stedet for et enten-eller. Forestil dig, hvilke muligheder der kunne være i en samlet pakke, hvor man ser den ene revy den ene aften og den anden den næste og så bor på hotel eller anden overnatning og går ud og spiser, mens man er i byen, siger Tom Bang Hansen, der er selvudnævnt revydirektørassistent for Harmoniens Revyperler.

Han benytter lejligheden til at ønske Rødvig Revyen tillykke med et godt revyhold. Og han er ikke nervøs for, om der også økonomisk er grundlag for to revyer i Rødvig:

- I tidligere sæsoner har vi haft mellem 5000 og 6000 gæster til revy i Rødvig. I år har vi på grund af corona kun plads til 1600, så med den rigtige markedsføring er der rigeligt plads til, at begge revyer kan klare sig økonomisk, siger Tom Bang Hansen.

Intet samarbejde om PR
I øjeblikket tegner det dog ikke til, at de to revyer kommer til at samarbejde om markedsføringen.

- Som det ligger nu, beskæftiger vi os kun med vores egen revy. Jeg er ikke nervøs for konkurrencen, for vi har et godt og professionelt produkt. Vi vil brande vores revy, sådan som vi har gjort det de sidste seks år, siger revydirektør Jeanette Larsen fra Rødvig Revyen.

På avisens spørgsmål, hvorfor hun lancerer sin egen revy efter, at Harmoniens Revyperler i juledagene offentliggjorde sine planer, svarer hun:

- Fordi det er sjovt at lave revy. Vi har hele tiden sagt, at vi vender tilbage i 2021 efter, at vi måtte springe over sidste sommer på grund af corona. Og forestillingerne ligger på præcis de datoer, som vi hele tiden har meldt ud, siger hun.

I teltet vil der efter planen være betydeligt flere siddepladser end i Harmoniens festsal, hvor Harmoniens Revyperler spilles. Alligevel ventes billetpriserne til Rødvig Revyen at blive lavere, da de ikke inkluderer spisning - maden tilbydes i stedet som en tilkøbsmulighed.

- Vores revy bliver anderledes end den, som de andre laver. Først og fremmest er der lagt vægt på en musikalsk oplevelse, hvor de medvirkende har store sangstemmer. Alle glæder sig, siger Jeanette Larsen.

arrow Se billeder: Det trækker op til revy
15. juni 2021 kl. 17:29 Opdateret: kl. 12:57
arrow Revydirektør: Halvdelen af sommer-revybilletterne er solgt
28. maj 2021 kl. 17:59 Opdateret: kl. 13:41
arrow Billeder: Revyhold samlet på Klinten med nyt koncept i ærmet
29. marts 2021 kl. 14:54 Opdateret: kl. 12:59
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk