13. juni 2021
Alle må vente lidt med ,at der kommer til at se sådan ud under et by night-arrangement i Store Heddinge. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Alle må vente lidt med ,at der kommer til at se sådan ud under et by night-arrangement i Store Heddinge. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arrangør aflyser årets første By Night

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangør aflyser årets første By Night
Stevns - 14. maj 2021 kl. 06:33
Af Erik Nielsen

Det første by night-arrangement i købstaden, som ifølge kalenderen skulle finde sted fredag 2. juli, bliver aflyst, oplyser Bo Drews Henriksen, der er formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening.

Udmeldingen kommer efter det seneste bestyrelsesmøde i foreningen, hvor formanden også kunne fortælle, at nu kommer, de længe ventede flaghuller endelig.

- Det er efter otte år lykkedes at få et tilsagn om, at de manglende huller i Algade og Jernbanegade bliver etableret. For længe siden har entreprenør Søren Korsholm Hansen givet tilsagn om vederlagsfrit at etablere flaghullerne. Søren står stadig ved sit tilsagn. Godt gået. Kommunen leverer rørene til flagstængerne. Flagholdet glæder sig til at kunne sætte flag i hele byen, lyder det fra formanden i et referat for mødet.

Begrundelsen for at aflyse det første by night-arrangement er, at det ikke vil være muligt at gennemføre med de nuværende corona-bestemmelser.

I stedet er der annonceret med to gange søndagsåbent, så vil man prøve at lægge kræfterne her. De kommer til at finde sted søndag 11. juli og søndag 8. august, hvor hygge og underholdning vil være i højsædet, lover formanden.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk