29. marts 2020
Et nyt forhold om grov vold begik en 26-årig mand fra Solrød torsdag, mens han er lænkeafsoner af en dom om vold begået mod en anden kvinde på et værtshus i Køge i november 2019. Fredag skal han i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Modelfoto
Et nyt forhold om grov vold begik en 26-årig mand fra Solrød torsdag, mens han er lænkeafsoner af en dom om vold begået mod en anden kvinde på et værtshus i Køge i november 2019. Fredag skal han i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Modelfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anholdt for ny voldshandling: 26-årig mand i fodlænke forfulgte ung kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anholdt for ny voldshandling: 26-årig mand i fodlænke forfulgte ung kvinde
Stevns - 21. februar 2020 kl. 10:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gammel bekendt af politiet blev torsdag anholdt og sat ind i arresten for i dag fredag at blive stillet foran en dommer ved et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

arrow Læs også: Samme mand bortvist tre gange på en dag

Klokken 10.23 torsdag anmeldte en 25-årig kvinde fra Strøby Egede således telefonisk til politiet, at hun tidligere på morgenen var blevet opsøgt på sin bopæl af en tidligere mandlig bekendt.

Han havde tiltvunget sig adgang til hendes bopæl, hvor han havde jagtet hende rundt og overfaldet hende med diverse slag og kvælertag.

Den mandlige bekendte var forsvundet fra området, så politiet vejledte kvinden om snarest at søge læge for at få registreret skaderne som følge af overfaldet. Efter nærmere afhøring til sagen torsdag eftermiddag efter endt skadestueundersøgelse fandt politiet grundlag for at foretage anholdelse af en 26-årig mand fra Solrød Strand, som dog opholdt sig på en adresse i Holbæk, hvor han blev anholdt først på aftenen.

Den 26-årige blev sigtet for grov vold mod kvinden og har efter afhøring til sagen overnattet i et arresthus, idet anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Dette nye forhold om grov vold begik den 26-årige, mens han er lænkeafsoner af en dom om vold begået mod en anden kvinde på et værtshus i Køge i november 2019.

arrow Politi på stor færdselsrazzia: Så mange gik i fælden
21. februar 2020 kl. 10:55 Opdateret: kl. 10:55
arrow Mand havde våben med i toget
21. februar 2020 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk