26. maj 2020
Trio Zoom - kan høres på lørdag kl. 16.00 i Sankt Katharina Kirke.
Trio Zoom - kan høres på lørdag kl. 16.00 i Sankt Katharina Kirke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alsidig koncert i Sankt Katharina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alsidig koncert i Sankt Katharina
Stevns - 20. september 2019 kl. 06:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 21. september kl. 16.00 byder menighedsrådet på, hvad der betegnes som en meget spændende koncert i Sankt Katharina Kirke med Trio Zoom, der udgøres af Kristoffer Hyldig, klaver, Stefan Bauer, saxofon og Johan Bridger, slagtøj.

Trio Zoom spiller ved koncerten et repertoire, der spænder fra billedskabende fransk musik over virtuos jazzet, rytmisk musik fra USA og Japan til vilde virtuose solostykker for klaver og marimba og et svensk værk dedikeret til trioen i 2019 af den svenske komponist: Tobias Broström. Koncerten afsluttes med det voldsomt rytmisk krævende værk: Matre's Dance, som er komponeret med inspiration fra en dans uden repetitioner, og hvor danseren til sidst kollapser af udmattelse.

Med instrumenterne: klaver, saxofon og slagtøj repræsenterer trioen et klassisk ensemble, der har en stor kærlighed til og respekt for den klassiske tradition og samtidig en vision for fremtiden: at formidle den klassiske musiktradition med friskhed, en innovativ lyd og et stærkt visuelt udtryk. Desuden at inkludere nye og gamle folkloristiske strømninger fra bl.a. Østen, Balkan og Argentina.

Trio Zoom er tre karismatiske solister forenet i virtuos, sitrende og inderlig klassisk kammermusik i opdateret form. Trioen har en international profil med Danmark og Sverige som base.

I pausen bydes der på en forfriskning. Der er gratis adgang.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk