9. december 2019
Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening kommer igen til Koldkrigsmuseum Stevnsfort i den kommende weekend. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening kommer igen til Koldkrigsmuseum Stevnsfort i den kommende weekend. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktiv weekend på Stevnsfort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktiv weekend på Stevnsfort
Opdateret 06. august 2019 kl. 14:15
Stevns - 06. august 2019 kl. 05:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Koldkrigsmuseum Stevnsfort indbyder til en aktiv weekend lørdag-søndag 10.-11. august, når Dansk Militærhistorisk Køretøjs-Forening atter fremviser mange af sine flotte og velbevarede køretøjer fra koldkrigstiden.

Her vil der være mulighed for at studere militærkøretøjer fra Den Kolde Krig, som de så ud fra 1950'erne og frem.

Foruden de flotte militær køretøjer kan besøgende selv prøve kræfter med Systema - kampsporten, som den russiske militære enhed: Spetsnaz træner hver dag. Det er historieformidlerne fra Non Nomen (der betyder uden navn), der med sikker hånd fører deltagerne gennem kampsporten med opvisning og undervisning.

- Weekenden er for alle - selv de mindste børn får en god oplevelse. Museets Bofors-kanon har fået fjernet låseboltene, så I kan sætte jer til rette i sæderne og sigte efter fjendens fly over vandet, hedder det i indbydelsen fra Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der opfordrer til at medbringe picnic-kurven og nyde den på de grønne arealer med den skønne udsigt over Østersøen.

Og hvis børnene stadig er fyldt med krudt bagefter, så kan man sende dem hen på den militære øvelsesbane og se, om de kan klare livet som soldat. Øvelsesbanen er til frit brug - også for de voksne.

Koldkrigsmuseet har åbent hver dag kl. 10-17 - også i den kommende weekend. Der er normal entré, og hvis man vil i undergrunden, skal man booke en tid på museet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk