26. maj 2020
En mand fra Køge var meget utilfreds med at blive bortvist fra en privat fest i Elverhøjsalen ved Hårlev Kro natten til søndag morgen. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

En mand fra Køge var meget utilfreds med at blive bortvist fra en privat fest i Elverhøjsalen ved Hårlev Kro natten til søndag morgen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig bortvis fra fest - smadrede bænk og ruder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig bortvis fra fest - smadrede bænk og ruder
Opdateret 26. august 2019 kl. 13:54
Stevns - 26. august 2019 kl. 11:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERING AF NEDENSTÅENDE ARTIKEL: Politiet har trukket nedenstående fra mandagens døgnrapport tilbage, da det ikke drejer sig om Himlingøje Forsamlingshus, men derimod Elverhøjsalen ved Hårlev Kro. Her bekræfter man, at politiet har været forbi søndag morgen på grund af nedenstående hærværk. Der skal derfor ikke stå Himlingøje Forsamlingshus i flere passager af nedenstående - men derimod Elverhøjsalen ved Hårlev Kro.

Søndag morgen klokken 07.25 måtte politiet en tur forbi Himlingøje Forsamlingshus, hvor en privat fest endnu var i gang. En mand fra Køge kunne ikke helt styre sit temperament og/eller brandert. I hvert fald kan det konstateres, at der blev smadret to ruder på indgangspartiet i forsamlingshuset, samt øvet hærværk på en bænk, der stod foran bygningen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Politiet har registreret, at en 29-årig mand fra Køge tilfældigt var kommet forbi den private fest, hvor han havde fået lov at deltage i festlighederne.

Det var han dog ikke så god til at administrere, ifølge politiet var den 29-årige dog været spirituspåvirket og optrådt meget udadreagerende til festen, så han var blevet bortvist af festarrangøren.

Dette havde frustreret manden fra Køge, der smadrede de to ruder i indgangspartiet ved at kaste en tung genstand mod ruden, hvorefter han gik amok og smadrede bænken.

Politiet kom frem og sigtede den 29-årige mand for hærværket. Han erkendte forholdet og kan forvente at blive præsenteret for et erstatningskrav. Herefter vil han høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk