13. august 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16-årig død efter tragisk ulykke på efterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årig død efter tragisk ulykke på efterskole
Opdateret 09. maj 2018 kl. 12:50
Stevns - 08. maj 2018 kl. 12:23
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften skete en faldulykke på Gymnastikefterskolen Stevns. Efterfølgende har ulykken fået tragisk udgang, da den 16-årige drengs liv ikke stod til at redde.

- Der er tale om en tragisk hændelse, hvor en 16-årig dreng fra Ølstykke bliver kørt på hospitalet efter en faldulykke, og han afgår senere ved døden, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET.

Ulykken er ifølge politiet sket fredag aften klokken 19.25 som følge af en idrætsaktivitet, hvor drengen falder uheldigt ned i en springgrav.

- Det er rent rutinemæssigt, at vi bliver involveret i ulykken, da vi altid i sådanne tilfælde skal konstatere, om der har været tale om en kriminel handling. Men vores vurdering er, at der er tale om en tragisk ulykke, lyder det fra Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig hos politiet.

Han forklarer endvidere, at politiet også rent rutinemæssigt har informeret Arbejdstilsynet, og det er nu op til dem, om der skal gøres yderligere ud af sagen.

Forstander Carlo Mathiasen bekræfter, at der har fundet en tragisk ulykke sted på Gymnastikefterskolen Stevns fredag aften i elevernes fritid.

- En elev på skolen lavede et spring på en måtte, og det var her, at faldulykken skete. Mit fokus er lige i øjeblikket at tage hånd om resten af skolens elever. Blandt andet igennem psykologhjælp, hvis nogen har brug for det, siger Carlo Mathiasen til DAGBLADET.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk