18. marts 2019
Ingen ny iværksætter står alene med sine problemer, siger Martin Thorborg, der er administrerende direktør i Dinero.
Ingen ny iværksætter står alene med sine problemer, siger Martin Thorborg, der er administrerende direktør i Dinero.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 132 nye virksomheder på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

132 nye virksomheder på Stevns
Stevns - 10. juli 2018 kl. 13:41
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I første halvår af 2018 blev der grundlagt 132 nye virksomheder i Stevns Kommune. Det viser nye tal, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR).

Det svarer til, at der i Stevns Kommune er kommet 7,14 nye virksomheder pr. 1000 borgere over 18 år. Set med iværksætterbriller placerer det Stevns i den bedste tredjedel i landet, idet kommunen indtager plads nr. 30 ud af landets 98 kommuner.

Stevns ligger dermed lige under landsgennemsnittet, som er på 7,46 nye virksomheder, men foran både Køge, der er nr. 38 med 6,61, og Faxe, der bliver nr. 57 med 5,91 nye virksomheder pr. 1000 indbyggere over 18 år.

- Tallene viser, at man som iværksætter aldrig er helt alene, selv om man godt kan føle det, særligt når tingene ikke kører som smurt. Der er altid én i nærheden, som er i samme situation. I stedet for at gemme sig med sine udfordringer skal man bruge disse mennesker, som er i nærheden til at få et solidt netværk af ligesindede, som man kan dele opture, nedture og udfordringer med, siger Martin Thorborg, som har startet en lang række virksomheder og i dag er administrerende direktør i Dinero.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk