26. oktober 2020
Tim Warner stiller op for første gang i kommunalpolitik - det sker for Liberal Alliance. Privatfoto
Tim Warner stiller op for første gang i kommunalpolitik - det sker for Liberal Alliance. Privatfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny i politik: Tim har respekt for alle der stiller op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny i politik: Tim har respekt for alle der stiller op
Opdateret 13. november 2017 kl. 16:14
Stevns KV17 - 13. november 2017 kl. 14:11
Af Erik Nielsen

Tim Warner er kendt som formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening. Derudover har han en virksomhed med base i Store Heddinge, der har speciale i såkaldte diffusions-spærrer samt en nyoprettet virksomhed med base Karise, der laver skæfter til jagtvåben. Han er 36 år, bor i Rødvig og stiller op for Liberal Alliance til Kommunalvalget.

arrow Læs også: Ny i politik: Jacob taler børnenes sag

Hvorfor er det netop det parti han har valgt at være aktiv i?

- Der findes mange gode bud på politiske partier, som jeg har holdninger tilfælles med. Men ingen af dem rammer så præcist som Liberal Alliance. Jeg mener, at de gamle partier hænger fast i gamle tænkemåder og systemer. De viser ikke nok mod og ambitioner. Og med mit erhvervsvirke, så mener jeg, at Liberal Alliance stemmer fint overens med min personlige profil, lyder svaret fra Tim Warner, der har været medlem af partiet i lidt over tre år og nu gerne vil repræsentere partiet udadtil.

- Det giver mening for mig at være medlem af et parti, så jeg kan være med til at påvirke tingene. Jeg har stor respekt for mennesker, der tager ansvar på den måde, så er det sådan set lige meget, hvilket parti man repræsenterer. Eksempelvis er Morten og Mikael Kasper, der stiller op for Socialdemokratiet, nogle af mine gode venner. Stor respekt til dem for at stille op.

Hvad er det, du gerne vil udrette ved at stille op?

- Jeg vil gerne være med til at få Stevns op i et højere gear. Vi skal have mere vækst, og vi skal ikke bare lade os lulle ind under væksten i Køge og dermed være underlagt deres vilje. Vi skal ikke lægge arm med Køge, men vi skal vise, at vi kan tilbyde nogle andre ting, siger Tim Warner, der ikke er meget for at give løfter op til valget:

- Det er i min optik ikke vigtigt. Vi skal pege på, hvad det er, vi gerne vil satse på. Infrastrukturen er vigtig, og den skal på plads nu, så derfor er det vigtigt, at vi står sammen om den, og derfor er det vigtige budskab i den sammenhæng, at vi her på Stevns skal stå sammen om den linjeføring, der bliver peget på fra Vejdirektoratet. Og så er det jo ikke nogen hemmelighed, at vi i Liberal Alliance altid vil arbejde for at få en lavere skat og grundskyld. Som minimum skal det holdes i ro. Jeg mener, at vi alle sammen vil blive rigere, hvis vi bliver flere om at »betale for festen«, og ad den vej kan der blive råd til at sætte skatten ned.

Slutteligt peger han på, at han helt konkret vil arbejde for at sløjfe alle lukkedage i de stevnske institutioner.

- Jeg kan simpelthen ikke forstå, at der skal være lukkedage, hvis vi gerne vil være en attraktiv kommune for tilflyttere.

arrow Ny i politik: Anne vil uddelegere mere ansvar
15. november 2017 kl. 14:56 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ny i Politik: Barndomsår med Schlüter formede Kenni
14. november 2017 kl. 16:09 Opdateret: kl. 12:56
arrow Ny i politik: Lars vil bruge pengene bedre
11. november 2017 kl. 11:44 Opdateret: kl. 20:24
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk