6. december 2020
Lars Chandana Rasmussen - nr. 4 på Dansk Folkepartis liste.
Lars Chandana Rasmussen - nr. 4 på Dansk Folkepartis liste.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny i politik: Lars vil bruge pengene bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny i politik: Lars vil bruge pengene bedre
Stevns KV17 - 11. november 2017 kl. 11:44

Af Henrik Fisker
Lars Chandana Rasmussen er med egne ord pæredansk. Han er født på Sri Lanka, hvorfra han blev adopteret i en sen alder som seks-årig af et par fra Strøby Egede. Hans erindring om sin barndom i den asiatiske østat er kun svag, og efter 38 år føler han sig næsten som indfødt stevnsbo.

arrow Læs også: Ny i politik: Jacob taler børnenes sag

Han var som barn elev på Strøbyskolen, hvor han gik i klasse med en pige, som han mange år senere kom til at dele sit liv med. Hun hedder Janne Halvor Jensen og er kendt som formand for Børneudvalget og medlem af Kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti.

Nu stiller han op for samme parti, som han først meldte sig ind i denne sommer. Ikke fordi han for 10 år siden blev medlem af en politisk aktiv familie, men fordi han har fundet ud af, at han deler partiets grundværdier.

- Mine svigerforældre og jeg har kendt hinanden, siden jeg var en lille dreng. Så det har da muligvis påvirket mig, at Varly er min svigerfar, men beslutningen om at stille op til kommunevalget er helt min egen, siger Lars Chandana Rasmussen.

Han er opstillet som nr. fire på DF's sideordnede liste, og hvis partiet får den fremgang, som mange har spået, er det ikke usandsynligt, at Varly Jensen efter nytår kan følges med både sin datter og svigersøn til kommunalbestyrelsesmøde.

- Jeg har læst mange af de kommunale dagsordener den seneste valgperiode og bistået Janne med tal og fakta. Der sker så mange alternative ting i kommunen, som har godt af at komme frem i lyset. Det vil jeg gerne bidrage til, hvis jeg bliver valgt, for jeg kan ikke bare stå på sidelinjen og se på, at kommunens penge bruges forkert, siger han.

Lars Chandana Rasmussen nævner som eksempel reparationen af Strøbyskolens tag. Det skulle have varet ét år, men har indtil nu stået på i tre, siger han.

- Vandet løber ned i en spand, og ventilationen virker ikke. Hvor mange gange har kommunen har lagt nyt gulv i Hellestedhallen på grund af oversvømmelser, fordi hallen er bygget forkert? Og hvorfor skal fodboldspillerne i Rødvig løbe rundt på en boldbane, som kommunens byggeri af Multihuset har ødelagt? Det er svært at finde et kommunalt anlægsprojekt de seneste fire år, der er gået godt, hævder han.

Godt øje til de ældre
DF's nye mand på listen slår også et slag for ældre:

- Min adoptivmor har været yogalærer i Strøby Egede i 45 år, og hendes kursister er blevet sendt rundt fra det ene sted til det andet. Lige nu er de på Strøbyhjemmet, men de frygter at blive smidt ud herfra, hvis det skal lukkes, siger han.

Lars Chandana Rasmussen har ondt af de borgere, der uforskyldt kommer i klemme i den kommunale sagsbehandling:

- Artiklerne om borgere, der ikke kan få førtidspension, har berørt mig dybt, og det samme gælder genoptræningen af hospitalsindlagte. Det er skidt, at kommunen ikke blot følger indstillingen fra lægerne og eksperterne og giver dem den hjælp, som de fortjener, mener han.

arrow Ny i politik: Anne vil uddelegere mere ansvar
15. november 2017 kl. 14:56 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ny i Politik: Barndomsår med Schlüter formede Kenni
14. november 2017 kl. 16:09 Opdateret: kl. 12:56
arrow Ny i politik: Tim har respekt for alle der stiller op
13. november 2017 kl. 14:11 Opdateret: kl. 16:14
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk