26. oktober 2020
Kenni Bech Jensen Toft - nr. 3 på den konservative liste.
Kenni Bech Jensen Toft - nr. 3 på den konservative liste.
Foto: Wincentz
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny i Politik: Barndomsår med Schlüter formede Kenni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny i Politik: Barndomsår med Schlüter formede Kenni
Stevns KV17 - 14. november 2017 kl. 16:09
Af Henrik Fisker

Kenni Bech Jensen Toft er 46 år og har altid været konservativ af sind. Men det er først for knap to år siden, at han gjorde alvor af at melde sig ind partiet.

arrow Læs også: Ny i politik: Jacob taler børnenes sag

- Jeg skulle lige tage mig sammen, siger manden, der i dag er sekretær i vælgerforeningens bestyrelse og opstillet som nr. 3 på den konservative liste til kommunevalget.

Kenni Toft stammer fra Nørrebro og har boet i København det meste af sit liv, indtil han for syv år siden flyttede til Stevns, som hans kone stammer fra. Han er gift og har to børn samt et bonusbarn. I arbejdslivet er han kundeservicechef i Ikea Taastrup, og efter fyraften finder man som håndboldtræner i Sierslev HK. Tidligere trænede han fodbolddrenge i Rødvig G&I.

Hans mellemnavn: Bech Jensen - uden bindestreg - afslører, at det med de konservative aner ikke kommer fra fremmede. Kenni Toft er svigersøn af Ole Bech-Jensen - med bindestreg - som nåede at sidde i Kommunalbestyrelsen i 24 år og blive udnævnt til æresmedlem af Det Konservative Folkeparti, før han for et år siden forlod partiet og smækkede med døren i solidaritet med Thor Grønbæk, der røg uklar med vælgerforeningens bestyrelse om, hvem der skulle være partiets borgmesterkandidat til valget.

Kenni Toft valgte derimod at blive i partiet. Svigerfar og Svigersøn bor begge i Rødvig, men stiller op til valget for hver sin liste, og Kenni Toft går til valg med Mikkel Lundemann Rasmussen som den foretrukne borgmesterkandidat.

s- Jeg har det fint med at være konservativ. Jeg er som dreng vokset op med Schlüter som statsminister, og det har sat sig i mig. Her lærte jeg tidligt, at ansvarlig politik går på to ben. Vi skal have en sund økonomi, hvor virksomhederne tjener penge, og så er der det sociale ansvar over for dem, der har svært ved at klare sig selv. Her skal samfundet være der med en hjælpende hånd, siger han.

Han har tre mærkesager, som han vil kæmpe for, hvis han bliver valgt til Kommunalbestyrelsen:

- Stevns skal fortsætte med at være en bosætterkommune. Nye familier skal have let ved at bosætte sig, og derfor skal vi se på åbningstiderne i vores daginstitutioner. Og så skal der være flere tilbud til de unge samt flere gode uddannelsesmuligheder i nærområdet.

- Erhvervslivet skal have bedre vilkår. Vi scorer lavt i de landsdækkende målinger af erhvervsvenlighed. Jeg tror, at der ligger et potentiale i at få lokale forretninger til at markedsføre sig bedre via e-handel. Nybom Vine i Store Heddinge er et godt eksempel på en virksomhed, der har haft succes med det.

tevns- På ældreområdet skal vi have mennesket først. Vi skal prioritere flere plejeboliger i nærområdet, så de ældre ikke skal flytte til den modsatte ende af kommunen. Jeg ved godt, at man vil oprette 12 almene pladser i hver af de fire store byer, men når vi ser på fremtiden, og hvor mange ældre der bliver på Stevns, så er det slet ikke nok, mener den nye konservative kandidat.

arrow Ny i politik: Anne vil uddelegere mere ansvar
15. november 2017 kl. 14:56 Opdateret: kl. 12:52
arrow Ny i politik: Tim har respekt for alle der stiller op
13. november 2017 kl. 14:11 Opdateret: kl. 16:14
arrow Ny i politik: Lars vil bruge pengene bedre
11. november 2017 kl. 11:44 Opdateret: kl. 20:24
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk