24. oktober 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mogens Haugaard tager vælgernes dom til efterretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mogens Haugaard tager vælgernes dom til efterretning
Opdateret 22. november 2017 kl. 10:54
Stevns KV17 - 21. november 2017 kl. 23:40
Af Erik Nielsen og Henrik Fisker

Partilederne har disse kommentarer til valgets resultat.

arrow Læs også: Portræt: Venstres komet har gjort lynkarriere

Mogens Haugaard Nielsen (Nyt Stevns): Jeg tager vælgernes dom til efterretning. Vi fik to mandater, men jeg skal være ærlig at sige, at vi havde håbet på flere. På den anden side er vi det tredjestørste parti, og jeg kan konstatere, at vores tilslutning er meget forskellig fra afstemningssted til afstemningssted. Der er stadig borgerligt flertal, og Venstre blev den største liste i den blå blok, selvom de gik tilbage, derfor må Anette Mortensen lede forhandlingerne.

Steen S. Hansen (S): Vi fik seks mandater og var meget tæt på det syvende. Vi er gået frem, men jeg er overrasket over, at vi netop i Rødvig er gået tilbage. Det skal nok ses på baggrund af, at vi havde et fint valg i Rødvig sidst. Jeg kan konstatere, at der er 11 mandater i den nuværende flertalsgruppe, og den har jo fungeret fint i denne periode.

Varly Jensen (DF): Vi har haft et godt samarbejde i flertalsgruppen, så det fortsætter vi med på samme gode måde.

Line Krogh Lay (R): Vi havde håbet på to mandater, men vi fik væsentligt flere stemmer end sidst og nok til selv at sikre mandatet.

Rasmus Englund (LA): Tab og vind med samme sind. Jeg har prøvet det før. Det er skuffende. Vi har med vores stemmer givet De Konservative et mandat, og det er jeg glad for.

Thor Grønbæk (Borgerlisten Stevns): Alting har en ende. Vi har ført en fin valgkamp, men desværre ikke været synlige nok. Jeg er glad for, at De Konservative har fået et godt valg.

Jan Jespersen (Enhedslisten): Vi har fordoblet vores mandattal takket være valgforbundet med SF. Det er den lykkeligste Jan, du har mødt i dag. Jeg kunne ikke have håbet på et bedre resultat.

Anette Mortensen (V): Det var ærgerligt, at vi kun fik fire, jeg havde håbet på fem mandater. På den anden side , har vi kun haft et halvt år til at arbejde os op, og det er ikke meget. Men Venstre er trods alt det største borgerlige parti. Vi vil nu gøre et forsøg på at samle et flertal.

MIkkel Lundemann (K): Målet var to mandater, og vi fik to mandater. Det er ærgerligt, at Liberal Alliance ikke kom ind. Men vi fortsætter det stærke samarbejde med dem. Målet er en blå borgmester, og jeg er stadig kandidat.

Michael Graakjær (SF): Vi hygger os stadig. Vi kom ikke ind, det er jeg skuffet over, men vi har skaffet Enhedslisten et ekstra mandat. Det har været svært at finde yngre kandidater, men valgkampen har givet os nye medlemmer.

Betina Baden (fri kandidat): Jeg er glad for hver eneste stemme, jeg har fået. Jeg er glad for den valgkamp, jeg har ført. Det har været en rigtig god personlig proces for mig, så jeg er superglad.

arrow Anette Mortensen og Steen S. Hansen fik lige mange stemmer
22. november 2017 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:15
arrow Fire genopstillinger glippede
22. november 2017 kl. 08:17 Opdateret: kl. 09:21
arrow Anette Mortensen bliver ny borgmester på Stevns
22. november 2017 kl. 02:22 Opdateret: kl. 10:54
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk