16. januar 2021
Lillian Lange, der er formand for Strøbyhjemmets Pensionistforening, bød de over 100 fremmødte velkommen, inden ordstyrer Peter Leander tog over. Foto: Erik Nielsen
Lillian Lange, der er formand for Strøbyhjemmets Pensionistforening, bød de over 100 fremmødte velkommen, inden ordstyrer Peter Leander tog over. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange til debatmøde om Strøbyhjemmets fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange til debatmøde om Strøbyhjemmets fremtid
Opdateret 01. november 2017 kl. 13:33
Stevns KV17 - 01. november 2017 kl. 13:19
Af Erik Nielsen

Ekstra stole måtte hentes ind, og det var tydeligt, at der var stor interesse for at høre om og debattere Strøbyhjemmets fremtid, da der tirsdag eftermiddag var møde i det nedlagte kommunale plejecenter, der nu bliver brugt som samlingssted for Strøbyhjemmets Pensionistforening. Der blev talt over 100 fremmødte.

arrow Læs også: Enigt udvalg vil sælge Strøbyhjemmet

Ingen tvivl om, at hjemmets fremtid er blevet et tema i valgkampen, hvilket debatten på Facebook og i avisen op til mødet er et tydeligt bevis på. Senest har en tværpolitisk konstellation af Dorthe Winberg (K), Betina Baden (fri kandidat) samt Anne M. Lindegaard (Nyt Stevns), der alle tre i et fælles valgindlæg proklamerer, at de vil arbejde for en bevarelse og styrkelse af det unikke miljø, der er i og omkring Strøbyhjemmet for ældre borgere.

Selvom mødet ikke var annonceret som et valgmøde, så må det siges, at efter antallet af fremmødte politikere, lister og partier at dømme, så blev det nok betragtet som sådan i de kredse. De fleste af dem proklamerede efterhånden som de tog ordet, at det ikke var et møde, de var blevet inviteret til, men at de havde valgt at komme alligevel.

Lilian Lange er formand for Strøbyhjemmets Pensionistforening og sammen med borgmester Mogens Haugaard Nielsen samt Inge Milbrat, der begge sidder i Kommunalbestyrelsen for Nyt Stevns, bød de fremmødte velkommen. Både pensionistforeningen og Nyt Stevns gav i den sammenhæng hinanden æren for at være arrangør af mødet.

I rollen som ordstyrer for de mange fremmødte Peter Leander, der kommer fra Hårlev, og som sådan ikke »har nogen aktier« i debatten om Strøbyhjemmet, som han udtrykte det.

Læs om debatten på mødet i DAGBLADET Stevns

arrow Flertal bag omstridte flytninger af børn og ældre
27. september 2019 kl. 14:19 Opdateret: kl. 13:33
arrow Lokaler til autismebørn skal gøres egnede
27. september 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 14:27
arrow Stor utilfredshed med at seks sårbare børn skal flyttes
24. september 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk