16. januar 2021
Allerede tilbage i 2013 besluttede en enig Kommunalbestyrelse, at man skal nedlægge og sælge flere af de gamle ældreboliger herunder Strøbyhjemmet - derfor kritiserer formanden for Social- og Sundhedsudvalget nu borgmesteren for at springe fra den beslutning. Foto: Henrik Fisker
Allerede tilbage i 2013 besluttede en enig Kommunalbestyrelse, at man skal nedlægge og sælge flere af de gamle ældreboliger herunder Strøbyhjemmet - derfor kritiserer formanden for Social- og Sundhedsudvalget nu borgmesteren for at springe fra den beslutning. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand: Borgmester har selv stemt for salg af Strøbyhjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand: Borgmester har selv stemt for salg af Strøbyhjemmet
Stevns KV17 - 02. november 2017 kl. 05:47
Af Erik Nielsen

Thor Grønbæk (Borgerlisten Stevns) er formand for Social- og Sundhedsudvalget har efter mødet om Strøbyhjemmets fremtid tirsdag henvendt sig til DAGBLADET for at uddybde sit indlæg på mødet.

arrow Læs også: Enigt udvalg vil sælge Strøbyhjemmet

- Trods det meget ensidige møde i dag lykkedes det mig ikke at få fremsagt min pointe med kun tre minutters taletid. Jeg fik ikke sagt, at jeg finder det yderst problematisk, når Borgmesteren uden varsel ændrer sin stillingtagen i sagen om Strøbyhjemmet, når en enig kommunalbestyrelse netop har været enig om at gennemføre et gennemgribende eftersyn af kommunens bygningsmasse i denne periode. Så blot for at slå fast, at jeg som formand naturligvis står 100 procent fast på den beslutning, der er truffet i en enig kommunalbestyrelse, lyder det fra Thor Grønbæk.

Til dette siger borgmester Mogens Haugaard Nielsen (Nyt Stevns):

- Inge Milbrat og jeg drøftede i forbindelse med Nyt Stevns budgetforslag, at vi ikke kunne tolerere mere usikkerhed om pensionisternes fremtid i Strøby-Strøby Egede. Derfor tog vi den beslutning at sætte 1 million kroner af til at bevare Strøbyhjemmet. Som du er bekendt med, blev jeg koblet af budget forhandlingerne, hvor jeg ville have fremført det. Det er ganske enkelt en politisk beslutning, som Inge og jeg er i vores fulde ret til at have.

Mogens Haugaard Nielsen henviser i den sammenhæng til dagsordenen fra Social- og Sundhedsudvalgets møde 23. august, hvor det står beskrevet, at det umiddelbart er vanskeligt at finde lokaler til alle de aktiviteter, der finder sted i Strøbyhjemmet.

arrow Flertal bag omstridte flytninger af børn og ældre
27. september 2019 kl. 14:19 Opdateret: kl. 13:33
arrow Lokaler til autismebørn skal gøres egnede
27. september 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 14:27
arrow Stor utilfredshed med at seks sårbare børn skal flyttes
24. september 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk