16. juni 2021
Der blev ikke vekslet mange ord mellem Wozniacki og resten af lejren under træningen mandag formiddag, hvor stemningen var koncentreret. Her ses Wozniacki under en træning tidligere på ugen på anlægget Melbourne Park.
Der blev ikke vekslet mange ord mellem Wozniacki og resten af lejren under træningen mandag formiddag, hvor stemningen var koncentreret. Her ses Wozniacki under en træning tidligere på ugen på anlægget Melbourne Park.
Foto: William West/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wozniacki-træning er velbesøgt inden afskedsturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wozniacki-træning er velbesøgt inden afskedsturnering

Nogle hundrede mennesker var forbi Caroline Wozniackis træning mandag formiddag inden kamp i første runde.

Sport - 20. januar 2020 kl. 01:07
Af Ritzau

Caroline Wozniackis sidste åbne træning inden danskerens første kamp i Australian Open var pænt besøgt.

Tilskuerne er begyndt at strømme ind på anlægget Melbourne Park, hvor første dag af Australian Open, danskerens sidste turnering, begynder mandag.

arrow Læs også: Tauson slår Wozniacki og bliver Årets Tennisspiller

Nogle hundrede af dem var forbi den danske tennisstjernes træning mandag formiddag lokal tid og se på, mens hun gik slagrepertoiret igennem inden sin kamp i første runde mod amerikanske Kristie Ahn.

Den ventes at blive spillet tidligt eftermiddag australsk tid eller omkring klokken tre natten til mandag dansk tid. Det kan dog ændre sig, hvis første kamp på stadion, Melbourne Arena, trækker ud eller er hurtigt overstået.

Danskeren havde sine to australske hittingpartnere og sin far og træner, Piotr Wozniacki, med på banen.

På sidelinjen var hendes bror, Patrik Wozniacki, også til stede, mens hendes mand, den tidligere basketballspiller David Lee, som har kigget på til weekendens åbne træninger, ikke umiddelbart var at se.

Den danske stjerne lod til at fokusere på slagene fra baglinjen, men nåede også kortvarigt at træne sin serv og flugtninger. Træningen varede cirka en halv time.

Da den var ovre, skrev hun hurtigt et par autografer til de mange ventende børn, inden hun blev hastet væk af to af turneringens vagter.

Wozniacki lod søndag - i modsætning til normalt - være med at udtale sig i forbindelse med sin træning, og mandag ønskede lejren, som det imidlertid er normalt på kampdage, heller ikke at sige noget.

Amerikanske Kristie Ahn ligger nummer 92 på verdensranglisten og er klar underdog mod den danske nummer 36 i verden. Wozniacki har blandt andet 71 uger som nummer et på verdensranglisten bag sig.

arrow Wozniacki tror på holdbare venskaber fra tennislivet
20. januar 2020 kl. 09:51 Opdateret: kl. 09:52
arrow Wozniacki: Det var en kamp jeg bare skulle igennem
20. januar 2020 kl. 06:46 Opdateret: kl. 06:48
arrow OL-uvished fik Wozniacki til at stoppe karrieren i Melbourne
19. januar 2020 kl. 21:02 Opdateret: kl. 21:04
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?