1. december 2020
Vejles Alexander Milosevic (bagerst) bryder sig ikke om VAR, efter at der fredag blev dømt straffespark til Randers efter et VAR-gennemsyn. Det førte til gæsternes 1-0-mål.
Vejles Alexander Milosevic (bagerst) bryder sig ikke om VAR, efter at der fredag blev dømt straffespark til Randers efter et VAR-gennemsyn. Det førte til gæsternes 1-0-mål.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejle-forsvarer forbander VAR efter straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle-forsvarer forbander VAR efter straffespark

Vejles Alexander Milosevic var alt andet end imponeret over VAR efter tvivlsomt straffespark mod Randers.

Sport - 30. oktober 2020 kl. 22:16
Af Ritzau

VAR kom i fokus i fredagens kamp mellem Vejle og Randers FC i Superligaen.

Ved 0-0 fik de senere vindere fra Randers tilkendt et straffespark efter et VAR-tjek. Gennemgangen tog flere minutter, og det var svært at vurdere, om der var kontakt eller ej.

arrow Læs også: Randers-træner hylder mentaliteten efter sejr over Vejle

Vejles svenske midtstopper Alexander Milosevic, som begik forseelsen, var yderst utilfreds med VAR efter nederlaget på 0-3.

- Jeg spurgte Schoop (Vejle-anfører Jacob Schoop, red.), om der blev tjekket for straffespark, eller om de tjekkede for noget andet. Jeg spurgte endda en Randers-spiller, om det var et straffespark, og han grinede bare, siger Milosevic.

- En lille berøring, som man kan se i langsom gengivelse på tv, kan være ingenting i kampen. Jeg kan slet ikke lide VAR.

- I mit hjemland, Sverige, er der ikke noget VAR. Jeg håber, at VAR ikke findes i fremtiden, lyder det fra Vejle-spilleren.

Forseelsen blev begået mod Randers-kantspilleren Mathias Greve, og han var ikke så overbevist om, at der ville blive dømt noget i situationen.

- Jeg spillede et-to med Marvin Egho, og så havde jeg en berøring, som blev lidt for lang, og så fik han (Milosevic, red.) erobret bolden - og så var der straffespark, siger Greve.

- Jeg har ikke set den igen på tv, så jeg ved ikke, om den kan dømmes. Jeg følte ikke i situationen, at der var straffespark.

- Selvfølgelig er der en kontakt, for ellers tror jeg ikke, at den var blevet dømt i sidste ende. Det er fodbold, og endelig havde vi nogle marginaler på vores side, siger Randers-spilleren.

Sejren kom efter en periode, hvor Randers havde tabt fire kampe i træk. Omvendt var nederlaget Vejles første, siden oprykkerholdet tabte til AGF i første spillerunde.

arrow Randers sænker førerholdet Vejle på to straffespark
30. oktober 2020 kl. 21:13 Opdateret: kl. 21:14
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?