26. maj 2020
Sønderjyske lavede fire mål i tredje periode og tog en 5-2-sejr i Nordsjælland.
Sønderjyske lavede fire mål i tredje periode og tog en 5-2-sejr i Nordsjælland.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsteds ismestre smider føring og ryger helt til bunds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsteds ismestre smider føring og ryger helt til bunds

Sønderjyske vendte 0-2 til 5-2 på udebane på Rungsteds mesterhold, der nu er sidst i ishockeyligaen.

Sport - 17. september 2019 kl. 21:17
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For fem måneder siden kunne ishockeyspillerne fra Rungsted Seier Capital lade sig hylde som danske mestre, men hverdagen har meldt sig i Nordsjælland.

Trods en 2-0-føring hjemme mod Sønderjyske endte Rungsted med at tabe 2-5 tirsdag aften, og dermed er de regerende mestre bundprop i Metal Ligaen.

Det startede ellers så fint, da først Shane Hanna og siden Mario Lucia scorede for Rungsted, men Daniel Nielsens reducering midtvejs i anden periode satte gæsterne i gang.

I kampens sidste tredjedel fik sønderjyderne for alvor skudt hul på målmand Thomas Lillie.

To scoringer af Martin Eskildsen og en enkelt af Phil Lane vendte det hele på hovedet, og da Rungsted satsede og erstattede Lillie med en ekstra markspiller, kunne Daniel Nielsen score gæsternes femte mål kort før tid.

Sejren er Sønderjyskes første i denne sæson, mens Rungsted har tabt alle sine tre første kampe og blot er noteret for et enkelt point i bunden af rækken.

Derudover har holdet tabt fire kampe i Champions Hockey League, så det har været nogle tunge uger for Erik Hjalmarssons tropper.

Øverst i tabellen ligger Aalborg Pirates, der vandt det nordjyske lokalopgør mod Frederikshavn White Hawks med 4-2 og har maksimumpoint. Farlige Thomas Spelling scorede to gange for aalborgenserne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?