28. september 2021
Anne-Marie Rindom har et forspring på 12 point til nummer to med fire almindelige sejladser og en finalesejlads tilbage.
Anne-Marie Rindom har et forspring på 12 point til nummer to med fire almindelige sejladser og en finalesejlads tilbage.
Foto: Ivan Alvarado/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rindom sætter OL-guldkurs efter seks sejladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rindom sætter OL-guldkurs efter seks sejladser

To gode sejladser tirsdag har sendt Anne-Marie Rindom helt i front af kvindernes Laser Radial ved OL.

Sport - 27. juli 2021 kl. 07:45
Af Ritzau

Laser Radial-sejleren Anne-Marie Rindom er taget til OL i Tokyo som en af Danmarks største medaljekandidater. Og det er hun godt i gang med at leve op til.

Tirsdag morgen dansk tid blev femte og sjette af i alt ti fleetsejladser afviklet, og med to fjerdepladser rykkede den danske sejler op på førstepladsen.

Hendes nærmeste konkurrenter leverede dårligere placeringer, og det tillod Rindom at rykke fra bronze- til guldpladsen. Hun har et forspring på 12 point ned til svenske Josefin Olsson med fire fleetsejladser og en finalesejlads tilbage.

Onsdag får Laser Radial-sejlerne en pause, så Anne-Marie Rindom skal først fortsætte sin kurs mod guld torsdag.

Ida Marie Baad og Marie Thusgaard i 49'er FX fik en god start på de olympiske lege med placeringer som nummer 14, 4 og 3 i de første tre sejladser.

Sejlerduoen ligger nummer fire samlet efter de tre første sejladser. Da man ikke medregner bådenes dårligste resultat, tæller 14.-pladsen ikke med, hvilket holder danskerne i toppen.

De næste sejladser sejles onsdag. I alt venter 12 fleetsejladser samt en finalesejlads med dobbeltpoint på spil for de ti bedste både.

Stemmer du til kommunalvalget i år?