17. juni 2021
Som transferfri har hollandske Georginio Wijnaldum været attraktiv for mange klubber denne sommer, og Paris Saint-Germain er nu løbet med midtbanespilleren.
Som transferfri har hollandske Georginio Wijnaldum været attraktiv for mange klubber denne sommer, og Paris Saint-Germain er nu løbet med midtbanespilleren.
Foto: Molly Darlington/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Paris Saint-Germain kaprer transferfri Liverpool-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paris Saint-Germain kaprer transferfri Liverpool-profil

Midtbanespilleren Georginio Wijnaldum skifter Liverpool ud med Paris Saint-Germain på en fri transfer.

Sport - 10. juni 2021 kl. 15:20
Af Ritzau

Paris Saint-Germain har lavet en treårig kontrakt med den hollandske midtbaneprofil Georginio Wijnaldum.

Det meddeler klubben torsdag eftermiddag på sin hjemmeside.

30-årige Wijnaldum kommer til den franske hovedstad på en fri transfer efter fem sæsoner i Liverpool, som han blandt andet vandt Champions League og et engelske mesterskab med.

I alt nåede hollænderen 237 kampe og 22 mål for Liverpool, som i slutningen af maj fik besked fra hollænderen om hans intentioner om at søge videre i karrieren.

- Det er en ny udfordring for mig at komme til Paris Saint-Germain. Jeg bliver en del af en af de bedste trupper i Europa, og jeg vil bringe alt mit engagement og min passion ind i dette ambitiøse projekt.

- Paris Saint-Germain har i de seneste sæsoner bevist, hvor gode de er, og jeg er overbevist om, at vi sammen med vores fans kan nå endnu længere og højere op, siger Wijnaldum til PSG's hjemmeside.

Wijnaldum har tidligere i karrieren repræsenteret både Feyenoord og PSV i hjemlandet.

Han har desuden scoret 22 mål i 75 kampe for det hollandske landshold, og han bærer ved EM anførerbindet i fraværet af den normale kaptajn, Virgil van Dijk, der misser slutrunden på grund af en skade.

Holland er i indledende gruppe med Ukraine, Østrig og Nordmakedonien og spiller alle tre kampe på hjemmebane i Amsterdam.

Efter slutrunden skal Wijnaldum sammen med sine nye holdkammerater forsøge at revanchere en sæson, hvor holdet overraskende blev nummer to i Ligue 1 efter Lille.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?