17. februar 2019
Kristina "Mulle" Kristiansen gjorde har haft en fantastisk sæson - også på landsholdet, hvor hun fik det store gennembrud ved VM. Nu kan hun også kalde sig Årets Talent.
Kristina "Mulle" Kristiansen gjorde har haft en fantastisk sæson - også på landsholdet, hvor hun fik det store gennembrud ved VM. Nu kan hun også kalde sig Årets Talent.
Foto: Nils Meilvang/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mulle blev Årets Talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mulle blev Årets Talent
Opdateret 03. maj 2010 kl. 14:12
Sport - 28. april 2010 kl. 21:05
Af Lars Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
HÅNDBOLD: Kristina "Mulle" Kristiansen, som fik sin håndboldopdragelse i Roskilde og i dag spiller i Team Tvis Holstebro, er blevet hædret med prisen som Årets Danske Kvindelige Håndboldtalent i 2009/2010.

Kåringen fandt sted i forbindelse med slutspilskampen i Kolding mellem KIF Vejen og Viborg HK, og Mulle fik overrakt pokal og blomster af Mogens Lyngsø fra Kia Motors og Lene Lund Høy Karlsen og Bo Spellerberg fra Håndbold Spiller Foreningen. Det er Kia Motors og Håndbold Spiller Foreningen, som står bag kåringen.

Den 20-årige playmaker har haft en fremragende debutsæson i kvindernes liga, hvor hun blev topscorer med 176 mål og var med til at føre Team Tvis Holstebro frem til en ottendeplads. Derudover har hun gjort det godt på A-landsholdet.

- Det har alt i alt været en super god sæson. Det er vores første år i ligaen og så bliver vi nr. 8! Personligt er det gået rigtig godt og jeg er glad for at jeg har fået bevist overfor mig selv, at jeg kan være med på højeste plan, men det er ligeså meget mine holdkammeraters fortjeneste. Jeg sad og var i gang med at skrive opgave, da jeg fik beskeden om kåringen og jeg blev utrolig glad og hoppede rundt, fortæller Kristina Kristensen i en pressemeddelelse fra Håndbold Spiller Foreningen. - Jeg har stadig en sæson mere i Team Tvis Holstebro, hvilke jeg ser meget frem til og jeg glæder mig egentligt bare til at spille en masse håndbold. Ved siden af håndbold er jeg elev i Sportigan i Holstebro hvorfra jeg bliver færdigudlært til sommer. En dag kunne jeg godt tænke mig at have min egen sports butik som skal hedde "Mulles sports bix", siger hun videre.

Spillernes officielle kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske håndboldspillere og for de danske håndboldspillere og håndboldspillerne i de danske ligaer.Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har forestået afstemning blandt spillerne i den danske Dame Liga, 1. division og de udlandsprofessionelle.Årets Danske Kvindelige Håndboldtalent er en titel, Håndbold Spiller Foreningen indførte i sæsonen 2006/2007