16. oktober 2019
Den russiske midtbanespiller Aleksandr Golovin og hans holdkammerater i AS Monaco skal også i næste sæson spille i landets bedste række.
Den russiske midtbanespiller Aleksandr Golovin og hans holdkammerater i AS Monaco skal også i næste sæson spille i landets bedste række.
Foto: Yann Coatsaliou/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Monaco undgår nedrykning trods nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Monaco undgår nedrykning trods nederlag

AS Monaco spiller også i Ligue 1 i næste sæson. Det står klart efter sidste spillerunde i Frankrig.

Sport - 24. maj 2019 kl. 23:02
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var nærmest kun i teorien, at AS Monaco kunne rykke ud af Frankrigs bedste fodboldrække fredag i sæsonens sidste spillerunde.

Og selv om Monaco tabte udekampen til Nice med 0-2, så kan holdet fra fyrstedømmet også i næste sæson kalde sig Ligue 1-klub.

Kun en sejr til Caen mod Bordeaux og et nederlag til Monaco ville bringe de to hold a point i bundkampen. Derudover havde Monaco inden runden en målscore, som var syv mål bedre end Caens.

Da Caen tabte 0-1 til Bordeaux, kom målscorescenariet aldrig i spil.

Monaco har haft en forfærdelig sæson, hvor trænerfyringer og nedrykningsfare har præget hele sæsonen.

I 2017 nåede Monaco semifinalen i Champions League, og holdet vandt samtidig det franske mesterskab for første gang siden 2000.

Sidste år blev det til en andenplads i ligaen, men i denne sæson har intet fungeret for holdet, som altså må kigge langt efter europæisk fodbold i næste sæson.

Mestrene fra Paris Saint-Germain stemplede også lidet prangende ud af sæsonen, da holdet på udebane tabte 1-3 til Reims.

Hovedstadsklubben havde dog for længst sikret mesterskabet.