25. september 2021
Mikael Uhre og Brøndby har næppe fået den start på superligasæsonen, de havde drømt om på den københavnske vestegn.
Mikael Uhre og Brøndby har næppe fået den start på superligasæsonen, de havde drømt om på den københavnske vestegn.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestrene spejder fortsat efter første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Mestrene spejder fortsat efter første sejr

Mens FC København søndag tog sæsonens første ligasejr, så har de forsvarende mestre fra Brøndby stadig til gode at gå fra banen med tre point.

Sport - 02. august 2021 kl. 06:00
Af Ritzau

Tredje gang blev ikke lykkens gang for de forsvarende mestre fra Brøndby.

Vestegnsklubben var søndag på besøg i Vejle i jagten på sæsonens første sejr, men heller ikke denne gang lykkedes det Niels Frederiksens tropper at sætte tre point på kontoen i Superligaen efter 2-2 i Nørreskoven.

arrow Læs også: Brøndby-kaptajn hungrer efter sejr efter tre uafgjorte

Tre point er tværtimod den samlede pointtotal for Brøndby efter sæsonens første tre kampe, der altså alle er endt uafgjort.

Det er - målt på point efter de første tre runder - den dårligste sæsonstart af en forsvarende mester, siden FC København åbnede 2013/14-sæsonen med tre nederlag.

Tre gange uafgjort er lig med nul sejre, men det er også lig med nul nederlag, og det finder Brøndby-anfører Kevin Mensah en smule trøst i.

- Man kan se på det positivt og sige, at vi ikke har tabt endnu, men når det så er sagt, hungrer jeg også efter en sejr, siger han.

Efter klubbens første mesterskab i 16 år har Brøndby sagt farvel til flere profiler som Anthony Jung, Jesper Lindstrøm, Marvin Schwäbe og nu formentlig også Andreas Maxsø, som meldes millimeter fra et skifte til russiske FK Rostov.

Kevin Mensah er dog tryg ved de nye spillere, som har fået chancen.

- Jeg løber rundt med rigtig dygtige spillere inde på banen, unge som gamle, som bliver bedre, for hver dag der går.

- Det er det, jeg kan fokusere på, så hvem der står til højre og venstre for mig, er jeg tryg ved, siger anføreren.

Mens Brøndby stadig mangler at vinde, så tog ærkerivalerne fra FC København søndag sæsonens første ligasejr. På udebane mod OB vandt hovedstadsklubben 2-0.

Fem andre hold har ligesom Brøndby stadig deres første sejr til gode på denne side af sommerpausen. Et af dem er Brøndbys modstander søndag, Vejle. Derudover har hverken AaB eller Silkeborg kunne gå fra banen med tre point endnu. De to hold mødtes søndag og spillede 0-0.

AGF har heller ikke oplevet sejrens sødme endnu. Søndag blev det til et nederlag på 1-2 til Randers, som med de tre point som minimum kommer til at ligge på en delt førsteplads efter tredje spillerunde.

Kronjyderne har syv point. Sønderjyske kan mandag matche det med en sejr over FC Nordsjælland, der heller ikke har vundet endnu.

Mens det af gode grund ikke var alle hold, der fik noget at juble over i weekenden, så kan alle Superligaens mandskaber nu glæde sig over, at der udenfor kridtstregerne er normale tilstande igen.

Klubberne må nu igen sælge billetter til samtlige sæder og samtidig byde udeholdets fans velkommen for første gang, siden coronapandemien satte ligaen på pause i foråret 2020.

arrow Vejle og Brøndby deler efter tempofyldt kamp
01. august 2021 kl. 17:55 Opdateret: kl. 17:56
Stemmer du til kommunalvalget i år?