3. april 2020
Det er anden uge i træk, at flere af Formel 1-holdene tester deres biler i Barcelona.
Det er anden uge i træk, at flere af Formel 1-holdene tester deres biler i Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magnussen logger 111 omgange på ny Formel 1-testdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magnussen logger 111 omgange på ny Formel 1-testdag

Den danske racerkører nåede at køre 111 omgange i sin Haas-bil, da der torsdag var Formel 1-test i Barcelona.

Sport - 27. februar 2020 kl. 18:08
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kevin Magnussen tilbragte torsdag mere tid med sin nye Haas-racer forud for den kommende sæson i motorsportens kongeklasse.

Den danske racerkører dirigerede sin bil rundt på Circuit de Barcelona-Catalunya 111 gange, da der var Formel 1-test på banen i den spanske storby.

Magnussen satte i formiddagens testsession - hvor det blev til 31 omgange - ottendebedste tid af de ti Formel 1-racere, der var på asfalten.

Ferraris Sebastian Vettel var hurtigst, da han kørte en omgang i tiden 1 minut og 16,841 sekunder - en tid, der endte med at blive dagens hurtigste. Magnussens bedste var 1,384 sekunder langsommere.

Tiderne skal man dog ikke lægge det store i, da de forskellige hold bruger testene til at teste forskellige ting på deres biler.

Danskeren var hurtigt på banen torsdag formiddag, da Formel 1-testen begyndte, men allerede efter en omgang kørte han tilbage i garagen.

Banen i Barcelona var våd, og Haas-teamet spillede med sikre kort og holdt Magnussen i garagen i store dele af testtiden. Først efter omkring to timer kørte danskeren på banen igen.

I den sene testsession torsdag blev det til en del omgange for Magnussen på den spanske asfalt. 80 af slagsen, hvoraf ingen af dem var hurtigere end hans bedste tid fra tidligere på dagen.

I alt nåede 13 kørere at komme på den til tider lettere vindblæste bane torsdag. Magnussens bedste tid endte med at være niendebedst.

Det er anden uge i træk, at flere af Formel 1-holdene prøver ting af på banen i Barcelona. Sæsonens første Formel 1-grandprix køres 15. marts i Australien.