23. oktober 2021
Lars Søndergaard, der er landstræner for fodboldkvinderne, er glad for, at en ny sponsor giver lige meget til både herrer og damer. (Arkivfoto)
Lars Søndergaard, der er landstræner for fodboldkvinderne, er glad for, at en ny sponsor giver lige meget til både herrer og damer. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landstræner: På tide at kvinder og mænd får lige meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner: På tide at kvinder og mænd får lige meget

Fodboldkvindernes landstræner mener, at tiden er inde til, at sponsorer støtter mænd og kvinder lige meget.

Sport - 28. september 2021 kl. 07:51
Af Ritzau

Fodboldlandsholdene fik mandag Forenet Kredit som ny sponsor. Ifølge Dansk Boldspil-Union (DBU) er det første gang, at en sponsor støtter herre- og kvindelandsholdet lige meget.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser ikke, hvor mange penge aftalen kaster af sig. Unionen kalder det dog en historisk stor investering i dansk fodbold.

Fodboldkvindernes landstræner, Lars Søndergaard, mener, at det er på høje tid, at kvinder får det samme i indtægter fra sponsorer som mænd.

- Som samfundet er i dag, så er det egentlig meget naturligt. Vi snakker ofte om sammenhængskraft og fællesskab. Og at sammen bliver vi stærkere.

- Vi siger meget. Men her fører det til handling, hvor Forenet Kredit siger, at de også giver noget til pigerne. Det virker meget naturligt, men det er faktisk grænseoverskridende. Det er et vanvittigt godt signal.

- Jeg aner ikke, hvad det betyder økonomisk for os, men signalværdien er god. Det er der nogle, der har kæmpet for i mange år, og det er på tide, siger Lars Søndergaard.

DBU oplyste også, at det nye partnerskab er det første af slagsen, der støtter både landshold og breddefodbold. Så på flere fronter er der tale om en anderledes sponsoraftale end tidligere.

Partnerskabet træder i kraft med det samme og løber til og med 2025.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?