6. juli 2020
Vinderen af onsdagens semiklassiker Dwars door Vlaanderen, Matti Breschel, er selvfølgelig med på det Team Saxo Bank-hold, der skal køre Post Danmark Rundt i august.
Vinderen af onsdagens semiklassiker Dwars door Vlaanderen, Matti Breschel, er selvfølgelig med på det Team Saxo Bank-hold, der skal køre Post Danmark Rundt i august.
Foto: Benoit Doppagne/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høng bliver startby i Post Danmark Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høng bliver startby i Post Danmark Rundt
Opdateret 26. marts 2010 kl. 22:17
Sport - 25. marts 2010 kl. 15:31
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Cykling: Den 20. udgave af årets Post Danmark Rundt blev præsenteret på et pressemøde i Ballerup torsdag eftermiddag, og her blev det afsløret, at sidste etape skal starte i Høng og ende på Geels Bakke i Rudersdal.

Det er en 195 kilometer lang strækning og etapen slutter på den rute i Rudersdal, VM i landevejscykling skal køres på i 2011, når Danmark er vært for verdensmesterskaberne. VM-ruten er en 14 kilometer rundstrækning, der skal køres fem gange i det nordsjællandske.

Post Danmark Rundt starter i Holstebro den 4. august og strækker sig over i alt 850 kilometer. Den 8. august samles alle rytterne så i Høng, som tidligere blot har været "gennemkørselsby" for Danmarks største etapeløb. Nu er byen "forfremmet" til startby og det koster Kalundborg Kommune 70.000 kroner.

Efter starten i Høng går det på lidt større veje gennem Sæby, Ruds Vedby, Dianalund, Stenlille og St. Merløse. Herefter bliver det mere bakket og kringlet nordpå mod det endelige mål - VM-ruten - som afløser det traditionelle opløb på Frederiksberg Allé.
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?