18. oktober 2019
Patrick Olsen er blevet solgt til AaB.
Patrick Olsen er blevet solgt til AaB.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør sælger midtbanemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør sælger midtbanemand
Opdateret 26. juni 2019 kl. 10:37
Sport - 26. juni 2019 kl. 09:22
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingør er blevet en stor profil fattigere. Onsdag formiddag offentliggjorde klubben, at den har solgt midtbanespilleren Patrick Olsen til Superligaklubben AaB.

- Patrick har været her i snart to år og båret trøjen med den største professionalisme hele vejen igennem sin tid her. Jeg tror ikke han har misset et træningspas i to år, og han har i dén grad hævet niveauet i truppen med sit eksempel, siger chefscout i FCH Brian Gellert.

- Planen var, at Patrick skulle spille en masse fodbold og finde tilbage til sit gamle niveau, og så sælges videre når det gav mening for begge parter.

- Vi er stolte, ikke bare på Patricks vegne, men også vores egne, af, at en af Danmarks største klubber kigger vores vej i deres rekruttering. Vi vil ikke kommentere på detaljerne i økonomien, men det er en fremragende aftale for os, og en rigtig god mulighed for Patrick, så vi er meget tilfredse.

Patrick Olsen har en fortid i både Brøndby og italienske Inter. Han kom til Helsingør i 2017 og nåede 61 kampe og tre mål i klubben.