14. december 2017
Benjamin Verbic jubler over en af sine to scoringer i hjemmesejren over Silkeborg.
Benjamin Verbic jubler over en af sine to scoringer i hjemmesejren over Silkeborg.
Foto: Scanpix/Anders Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCK nærmer sig førstepladsen med ny storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK nærmer sig førstepladsen med ny storsejr

FC København er nu kun to point fra førstepladsen, efter at Silkeborg blev besejret med 4-0 i Parken.

Sport - 23. september 2017 kl. 19:55
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en tung start på sæsonen virker FC København til igen at have fundet melodien. Lørdag hentede holdet den tredje sejr i træk i Alka Superligaen, da Silkeborg blev besejret med 4-0 i Parken.

Sejren sender FCK op på en midlertidig andenplads med to point op til førerholdet fra FC Nordsjælland, der står med 20 point efter ti runder.

Sæsonstartens offensive problemer var fortid i Parken lørdag, hvor værterne skabte stribevis af chancer, og sejren kunne let have været endnu større.

Med fem forsvarsspillere i startopstillingen var der fra start lagt op til en defensiv kamp for Silkeborg. Helt som ventet blev gæsterne hurtigt trykket tilbage på banen.

To gange i de første syv minutter stod træværket ellers i vejen for gæsterne, men FCK fik hurtigt rystet forskrækkelserne af sig med to scoringer.

Begge gange var Benjamin Verbic på pletten - først med et hovedstød efter 22 minutter, og seks minutter senere afsluttede kantspilleren et fornemt FCK-opspil med en velplaceret afslutning med venstrebenet.

Silkeborg satsede med en mere offensiv taktik efter pausen, men lige lidt hjalp det, da Andrija Pavlovic fire minutter inde i anden halvleg gjorde det til 3-0 på oplæg fra angrebsmakker Pieros Sotiriou.

Målet fik FCK-spillerne til at slippe foden en smule fra speederen, men det forhindrede ikke indskiftede Rasmus Falk i at lukke kampen med en scoring til 4-0 fra kantspilleren.

Næste opgave for FC København i Superligaen er en udekamp i Lyngby, mens Silkeborg hjemme møder FC Nordsjælland.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk