14. august 2020
FC Københavns næste hjemmekamp er mod Brøndby 12. juli. (Arkivfoto)
FC Københavns næste hjemmekamp er mod Brøndby 12. juli. (Arkivfoto)
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCK-direktør nedtoner frygt efter fan-uro i pokalfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK-direktør nedtoner frygt efter fan-uro i pokalfinale

Lars Bo Jeppesen minder om, at det er nemmere at styre fans, når der ikke spilles på neutralt stadion.

Sport - 02. juli 2020 kl. 14:49
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC København er ligesom de øvrige klubber i Superligaen i færd med at forberede sig på at kunne byde velkommen til flere tilskuere på stadion allerede fra den kommende runde.

Det var dog en streg i regningen, da en flok AaB-fans ikke overholdt coronarestriktionerne om at stå for tæt samlet i onsdagens pokalfinale mod Sønderjyske i Esbjerg, hvilket afbrød kampen i næsten et kvarter.

FCK-direktør Lars Bo Jeppesen blev bekymret ved scenerne i Esbjerg. Men han minder om, at omstændighederne omkring finalen på neutral grund var meget anderledes end testkampene, som blev afviklet i god ro og orden.

- I går var der to gæstende hold på et helt tredje stadion, mens testkampene - og de kommende kampe i 3F Superligaen - spilles på klubbernes egne stadioner med egne stewards og egne sikkerhedsprotokoller, ligesom der ikke er udebanefans til kampene.

- Det siger jeg ikke for at bagatellisere det, der skete i går, men de konkrete episoder ønsker jeg ikke at gå nærmere ind på. Tiden er ikke til at pege fingre ad nogen, men til at Fodbold-Danmark står sammen og løser det her på en ansvarlig måde, siger Lars Bo Jeppesen til FCK's hjemmeside.

Han mener, at episoden i Esbjerg giver anledning til, at man er endnu tydeligere i dialogen med fansene om de spilleregler, der gælder i øjeblikket. Og FCK-fans skal regne med at blive klædt godt på med informationer op til kampene.

FCK skal i de kommende runder møde AGF og FC Midtjylland. Først derefter gælder det en hjemmekamp mod Brøndby i Parken 12. juli.

FCK arbejder med en plan om at kunne huse 10.500 til de næste hjemmekampe.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?