25. juni 2021
Nicolai Højgaard endte som nummer fire i turneringen på Tenerife. (Arkivfoto)
Nicolai Højgaard endte som nummer fire i turneringen på Tenerife. (Arkivfoto)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eagle på sidste hul sikrer dansk golftalent topplacering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eagle på sidste hul sikrer dansk golftalent topplacering

Nicolai Højgaard sikrede søndag sit bedste resultat i 2021, da han sluttede som nummer fire på Tenerife.

Sport - 09. maj 2021 kl. 17:13
Af Ritzau

20-årige Nicolai Højgaard sikrede sig søndag en topplacering ved European Tour-turneringen Canary Islands Championship på Tenerife.

Det danske golftalent diskede op med en eagle på sidste hul og strøg flere pladser op på leaderboardet. Han sluttede på en delt fjerdeplads.

Det er hans bedste resultat hidtil i 2021.

Nicolai Højgaard, som var den eneste dansker i finalerunderne, gik søndagens fjerde runde i fem slag under par og lander dermed på samlet 19 slag under par.

Han holdt et stabilt niveau runden igennem og lavede ingen bogeys. Det blev i stedet til tre birdies og altså en eagle på sidste hul.

Sydafrikanske Garrick Higgo var langt foran konkurrenterne. Han gik turneringen i 27 slag under par og vandt med seks slag ned til australske Maverick Antcliff på andenpladsen.

Det er anden gang på to uger, at Garrick Higgo vinder en turnering på European Tour. Han vandt således også Gran Canaria Open i slutningen af april.

Danske Benjamin Poke deltog også i Canary Islands Championship, men måtte allerede fredag pakke golftasken efter ikke at have klaret cuttet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?