21. oktober 2019
25-årige Nicole Broch Larsen har natten til søndag kæmpet sig tilbage på en flot placering i Lotte Championship i Hawaii med en flot runde på otte slag under par.
25-årige Nicole Broch Larsen har natten til søndag kæmpet sig tilbage på en flot placering i Lotte Championship i Hawaii med en flot runde på otte slag under par.
Foto: Gregory Shamus/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk golfkvinde i suverænt comeback med superrunde på Hawaii

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk golfkvinde i suverænt comeback med superrunde på Hawaii

Nicole Broch Larsen rykker op på en 12.-plads i Lotte Championship efter suveræn runde på otte slag under par.

Sport - 21. april 2019 kl. 06:03
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske golfspiller Nicole Broch Larsen har præsteret et imponerende comeback ved denne uges golfturnering på Hawaii på kvindernes LPGA Tour.

Efter en skidt tredje runde natten til lørdag, som placerede den 25-årige nordsjællænder som nummer 65, er danskeren natten til søndag fløjet op på en delt 12.-plads med en suveræn fjerde runde i Lotte Championship.

Med otte slag under par gik Nicole Broch Larsen runden som den absolut bedste spiller.

Runden endte i 64 slag for danskeren. Allerede i løbet af de første ni huller kunne hun notere fire birdies på sit scorekort, og efter alle 18 huller endte hun på hele otte birdies.

Dermed er Nicole Broch Larsen vendt solidt tilbage som nummer 12 i den samlede stilling i det stærkt besatte Lotte Championship. Hun har samlet set klaret de fire runder på 281 slag.

Midtvejs i turneringen var håbene til Nicole Broch Larsen store. Hun havde vist lovende spil i de to første runder, hvor hun kæmpede sig op på en ottendeplads.

Men den dårlige tredje runde, som endte i 80 slag, sendte danskeren 57 placeringer tilbage i den samlede stilling i turneringen.

På trods af lørdagens rædselsrunde ender Nicole Broch Larsen nu som nummer 12 på grund af sin imponerende præstation i fjerde og sidste runde.

Turneringens anden danske deltager, Nanna Koerstz Madsen, gik fjerde runde i 76 slag. Det er fire slag mere end banens par. Hun ender dermed på en delt 47.-plads i turneringen med i alt 288 slag.

Canadiske Brooke Henderson ender som turneringens vinder. Hun har klaret de fire runder på i alt 272 slag. Hun har dermed sikret sig præmiechecken på 300.000 dollar svarende til to millioner kroner.