15. januar 2021
Christian Eriksen kom ind fra bænken og scorede mod Getafe.
Christian Eriksen kom ind fra bænken og scorede mod Getafe.
Foto: Lars Baron/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Christian Eriksen scorer og hjælper Inter i kvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Eriksen scorer og hjælper Inter i kvartfinalen

Inter er klar til kvartfinalen i Europa League efter en sejr på 2-0 over Getafe. Christian Eriksen scorede.

Sport - 05. august 2020 kl. 23:02
Af Ritzau

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen har endnu ikke bidt sig fast på Inters mandskab efter januarskiftet fra Tottenham.

Men onsdag gjorde Eriksen sit for, at Antonio Conte skal se fynboens vej i fremtiden, da han scorede til slutresultatet 2-0 i sejren over Getafe i Europa Leagues ottendedelsfinale.

Eriksen kom ind fra bænken og lukkede kampen med sit venstreben, da en returbold faldt lige ud i fødderne på ham. Forinden havde han selv været med til at starte angrebet.

Kampen skulle oprindeligt være spillet over to opgør, som det er tilfældet i alle knockoutkampe før finalen under normale omstændigheder.

Men på grund af coronasituationen i Italien i marts blev første opgør udskudt, og senere blev det besluttet at spille ottendedelsfinalen over én kamp på neutral grund i Gelsenkirchen i Tyskland.

Den opgave slap Inter bedst fra. Efter 33 minutter bragte Romelu Lukaku Inter på sejrskurs, da han scorede til 1-0 med et fladt spark i modsatte hjørne.

Eriksen startede på bænken som så ofte før i sin korte Inter-tid, men han kom ind med ni minutter igen og lukkede kampen.

- Det var en svær kamp mod et hold, der spiller aggressivt. Men vi klarede det flot, forsvaret gjorde det godt, og jeg var glad for at score, siger Lukaku til Sky Sport Italia.

- Christian scorede også et vigtigt mål for holdet, og det er sådan, vi skal fortsætte, lyder det fra belgieren.

I kvartfinalen krydser Inter klinger med vinderen af opgøret mellem tyske Bayer Leverkusen og skotske Rangers FC. Andet opgør i den duel spilles torsdag aften.

Leverkusen vandt første kamp 3-1 i Skotland.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?