15. maj 2021
For anden gang i sæsonen slipper Morten Frendrup for at få karantæne på grund af en dommerfejl. Han kan være med for Brøndby i søndagens kamp mod AGF.
For anden gang i sæsonen slipper Morten Frendrup for at få karantæne på grund af en dommerfejl. Han kan være med for Brøndby i søndagens kamp mod AGF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby-slider slipper igen for en tur i skammekrogen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-slider slipper igen for en tur i skammekrogen

Det var en fejl, at Morten Frendrup fik et gult kort mod FC København. Derfor må Brøndby benytte ham mod AGF.

Opdateret 14. april 2021 kl. 14:10
Sport - 14. april 2021 kl. 14:05
Af Ritzau

Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, råder alligevel over midtbanespilleren Morten Frendrup i søndagens vigtige superligakamp hjemme mod AGF.

Den 20-årige hardhitter havde ellers samlet en karantænedag op, fordi han i søndags modtog et gult kort i Brøndbys 1-3-nederlag til FC København.

Men det gule kort er efter en klage fra Brøndby blevet annulleret af Fodboldens Disciplinærinstans. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Kampens dommer har efter forelagt videodokumentation konkluderet, at Morten Frendrup ikke burde have modtaget det gule kort, hvilket Fodboldens Disciplinærinstans erklærer sig enig i, skriver Brøndby.

Der var kun spillet lidt over et minut af kampen mod FC København, da Morten Frendrup tacklede Viktor Fischer og modtog et gult kort.

Det er anden gang i sæsonen, at Morten Frendrup er blevet benådet af Fodboldens Disciplinærinstans.

I efteråret blev Frendrup udvist i en kamp mod AGF, men hans andet gule kort i den kamp var også fejlagtigt, og Frendrup slap derfor også for karantæne dengang.

Opgøret mellem Brøndby og AGF, Superligaens nummer to og fire, begynder søndag klokken 18.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?