19. oktober 2019
Stopperen Benedikt Röcker forlader Brøndby efter denne sæson, og det betyder, at fodboldklubben leder efter en erstatning i det centrale forsvar. (Arkivfoto)
Stopperen Benedikt Röcker forlader Brøndby efter denne sæson, og det betyder, at fodboldklubben leder efter en erstatning i det centrale forsvar. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby jagter forstærkning til det centrale forsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby jagter forstærkning til det centrale forsvar

Der skal oprustes med en spiller til det centrale forsvar i Brøndby, siger sportsdirektør Ebbe Sand.

Sport - 22. maj 2019 kl. 10:16
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Brøndby er sportsdirektør Ebbe Sand i fuld gang med en større plan og et puslespil forud for den kommende sæson.

Der skal handles ind i transfervinduet i løbet af sommeren, og der kigges især på forstærkning til det centrale forsvar.

Benedikt Röcker stopper efter denne sæson, mens stopperen Joel Kabongo er ude med en knæskade resten af året.

På målmandsposten er reserverne Casper Hauervig og Benjamin Bellot ude med skader, og her kan der også være et hul, der skal lukkes.

- Der er selvfølgelig nogle positioner, også i forhold til at Röcker stopper, og Hauervig og Bellot er ude på målmandssiden. Der er noget, vi skal ud og gøre.

- Röcker har været en krumtap i forsvaret. Ikke her i foråret. Men ellers. Og Joel er lige pludselig ude med en langvarig skade. Så det er åbenlyst, at vi skal have en spiller ind der, siger Ebbe Sand.

I foråret har Brøndby primært benyttet Paulus Arajuuri og Hjörtur Hermannsson i det centrale forsvar, men de kan ikke bære det alene.

- Anton Hendriksen er rykket op i januar og er også en Masterclass-spiller. Han presser hele tiden på, men det er ikke en spiller, der overtager her og nu. Men det kan han forhåbentlig gøre på sigt.

- Så det er en position, hvor vi efter sommerferien har brug for forstærkning, konstaterer Ebbe Sand.

Selv om angriberen Nikolai Laursen forlader Brøndby efter denne sæson, er Ebbe Sand ikke ved at gå i panik over situationen i offensiven.

- Nej, ikke umiddelbart. Nu har Nikolai jo ikke ligefrem været stamspiller, så det ser fornuftigt ud med de spillere, vi har. Så skal det være, hvis spillere bliver solgt, at situationen kan se anderledes ud.

- Men at Nikolai stopper, betyder ikke, at vi skal ud og gøre noget, siger Ebbe Sand.

Der kan dog komme bud på spillere, der ændrer på prioriteringen.

- Vi må se længere fremme på banen, hvad der sker, i forhold til hvad der sker den anden vej.

- Der er fokus på generelt at forstærke holdet og trimme truppen, så vi får plads til de tre unge, der kommer op, siger Ebbe Sand.

Tirsdag oplyste Brøndby, at U19-målmanden Mads Hermansen samt de offensive spillere Jesper Lindstrøm og Peter Bjur rykkes op på førsteholdet efter sommerferien i en større satsning på klubbens talenter.