25. februar 2021
Ousmane Dembele (tv.) brændte et straffespark, men endte alligevel som helten for Barcelona i pokalturneringen. (Arkivfoto)
Ousmane Dembele (tv.) brændte et straffespark, men endte alligevel som helten for Barcelona i pokalturneringen. (Arkivfoto)
Foto: Cristina Quicler/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Braithwaite-mål hjælper ineffektive Barcelona videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Braithwaite-mål hjælper ineffektive Barcelona videre

To brændte straffespark sendte Barcelona på overarbejde, men storklubben klarede sig videre i forlængelsen.

Sport - 21. januar 2021 kl. 23:40
Af Ritzau

Onsdag leverede Real Madrid en lad indsats i pokalturneringen og røg ud til et andenrangshold. Torsdag var FC Barcelona ikke langt fra at lide samme skæbne.

Efter to brændte straffespark i ordinær tid måtte catalonierne ud i forlænget spillede ude mod undertippede UE Cornella fra tredjebedste række, før en sejr på 2-0 blev trukket i land.

Ousmane Dembélé blev matchvinder med sin scoring kort inde i den forlængede spilletid, mens danske Martin Braithwaite cementerede sejren kort før slutfløjt.

Braithwaite var med fra start og havde også en stor chance, men det var et par andre spillere, som stjal den negative opmærksomhed i den ordinære tid.

I første halvleg brændte Miralem Pjanic et straffespark, og ti minutter før tid fik favoritterne sågar endnu en mulighed fra straffesparkspletten.

Denne gang fik indskiftede Ousmane Dembélé chancen, men også han måtte se sit forsøg reddet.

Der kom ikke mål i den ordinære tid, så der skulle to gange et kvarter ekstra til for at finde en vinder. I sidste instans eventuelt en straffesparkskonkurrence.

Så vidt kom det dog ikke.

Den forlængede spilletid var end ikke to minutter gammel, før Dembélé fik gjort skaden god igen efter sit misbrugte straffespark.

Han scorede målet til 1-0 og blev manden, der sørgede for, at Barcelona undgik potentielt at lide samme ydmygelse, som ærkerivalerne fra Real Madrid gjorde onsdag.

Dybt inde i tillægstiden kunne Martin Braithwaite så slå sejren fast med scoringen til 2-0 i opgøret, efter at hjemmeholdet var blevet reduceret til ti mand.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?