21. september 2020
Andreas Sørensen skifter fra HB Køge til FC Roskilde.
Andreas Sørensen skifter fra HB Køge til FC Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Andreas Sørensen til FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Sørensen til FC Roskilde
Opdateret 16. juli 2013 kl. 21:49
Sport - 15. juli 2013 kl. 17:22
Af Lars Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodbold: Andreas Sørensen, som ikke kunne blive enig med HB Køge om kontraktforlængelse, skifter til FC Roskilde i 2. division.

- Jeg skifter til FC Roskilde, fordi det er en klub med ambitioner om oprykning. Jeg vil gerne spille for et hold, hvor der er noget på spil. Og så har jeg hørt fra blandt andre Jeppe Kjær og Anders Nielsen (tidligere FC Roskilde og nuværende HB Køge-spillere, red.), at det er en god klub, som de har været glade for at være i, siger Andreas Sørensen, da DAGBLADET fanger ham mandag til FC Roskildes første træning efter ferien.

- Jeg havde også tilbud fra klubber i 1. division, men der var det meget et spørgsmål om at slutte i midten af rækken eller undgå nedrykning. Der er det, som sagt, sjovere at spille med i toppen, siger 28-årige Andreas Sørensen, der er blevet enig med FCR om kontrakt af to års varighed med option på at smutte videre efter et enkelt, hvis oprykningen kikser i de kommende sæson.

Andreas Sørensen spillede toethalvt år i HB Køge og har tidligere også tørnet ud for HIK, AB, Vejle, Ølstykke og Lyngby.

Læs mere i DAGBLADET tirsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?