4. august 2020
Ishockeyholdet Rungsted Seier Capital kunne juble over DM-guld i den forgangne sæson, men i øjeblikket er det Aalborg Pirates, der fører grundspillet.
Ishockeyholdet Rungsted Seier Capital kunne juble over DM-guld i den forgangne sæson, men i øjeblikket er det Aalborg Pirates, der fører grundspillet.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aalborg Pirates øger forspring med sejr over mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aalborg Pirates øger forspring med sejr over mestrene

Ishockeymestrene fra Rungsted Seier Capital tabte 3-6 til Aalborg Pirates, der øgede forspringet i toppen.

Sport - 12. november 2019 kl. 21:25
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishockeyholdet Aalborg Pirates trækker fra i toppen af Metal Ligaen.

Nordjyderne vandt tirsdag aften 6-3 hjemme over de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital og har nu ti point ned til nordsjællænderne.

Aalborg topper således Danmarks bedste ishockeyrække med 40 point efter 17 kampe, mens Rungsted er på andenpladsen med 30.

Kampen mellem de seneste to års ishockeymestre begyndte med en scoring til gæsterne fra Rungsted fire minutter inde i første periode.

Shane Hanna bragte Rungsted foran, og føringen holdt i resten af perioden.

Anden periode forløb ikke med samme succes for de forsvarende mestre, der først måtte se Julian Jakobsen udligne og dernæst Lasse Bo Knudsen bringe nordjyderne på 2-1, inden Hanna satte pucken i mål for anden gang til 2-2.

Dermed var alt åbent før tredje periode, og her indledte Tim Davison med at bringe Aalborg Pirates på 3-2. Rasmus Thykjær Andersson svarede igen for Rungsted, men det rakte ikke til point.

I kampens sidste fem minutter satte Felix Scheel, Julian Jakobsen og til sidst Jeppe Jul Korsgaard gæsterne på plads.

Frederikshavn White Hawks på tredjepladsen formåede ikke at hente en sejr hjemme mod Rødovre Mighty Bulls, der tog derfra med en sejr på 4-1. Rødovre ligger lige efter på fjerdepladsen.

Esbjerg Energy vandt ude 4-1 over Herlev Eagles, mens Sønderjyske fik fuld gevinst hjemme mod bundholdet Odense Bulldogs med en sejr på 2-0.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?