25. september 2021
Martí Cifuentes erkender, at AaB manglede kvalitet mod FC Midtjylland.
Martí Cifuentes erkender, at AaB manglede kvalitet mod FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AaB-træner erkender passiv indsats: Vi mangler ret meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB-træner erkender passiv indsats: Vi mangler ret meget

Martí Cifuentes er langt fra tilfreds med indsatsen mod FC Midtjylland, hvor AaB tabte på hjemmebane.

Sport - 24. juli 2021 kl. 21:32
Af Ritzau

AaB tabte lørdag sæsonens første hjemmekamp i Superligaen, da FC Midtjylland vandt 1-0 på Aalborg Portland Park.

Her var gæsterne klart mest overbevisende, og cheftræner Martí Cifuentes var således ikke tilfreds med aalborgensernes indsats.

- Vi manglede nok ret meget. Vi burde kreere flere chancer og spille hurtigere.

- Vi skulle bruge hullerne og accelerere på banen. Vi skulle have været mere modige og bryde linjerne. Når man smider boldene, går det jo stærkt den anden vej, siger cheftræneren.

Transfervinduet er fortsat åbent frem mod slutningen af august, men spanieren har ikke store forventninger til, at der kommer mere ind gennem de kommende uger.

- Mit fokus er at få det bedste ud af den nuværende trup. Så snakker jeg altid med Inge (André Olsen, sportschef, red.) og klubben. Mit mål er altid at forbedre holdet, og sådan tænker Inge også. Det er planen.

- Det er også vores job at udvikle de unge spillere, der får flere og flere minutter. Men vi må se, hvad der sker gennem transfervinduet, siger træneren.

Offensivspilleren Louka Prip, midtstopperen Anders Hagelskjær og senest angriberen Milan Makaric er tilknyttet det nordjyske superligahold over sommeren.

- Spillere som Louka og Anders er virkelig gode, og Milan bliver en god spiller for os. Men det er den første måned for Louka og Anders, og det er Milans første uge.

- De skal nok komme med noget godt, men jeg har også en masse tro på de gutter, der var her i forvejen, siger Cifuentes.

AaB har et enkelt point efter to kampe i den nye sæson af Superligaen. Nordjyderne delte nemlig med FC København i første runde.

Stemmer du til kommunalvalget i år?