16. januar 2021
- Den nye spillestil kan blive hård, hvis vi ikke udvikler os, så det gælder om at passe bedre på bolden, når vi har erobret den, siger Kristoffer Munksgaard, der håber på sæsonens anden sejr, når Vendsyssel kommer på besøg i Næstved lørdag klokken 13.15. Foto: Simon Ydesen
- Den nye spillestil kan blive hård, hvis vi ikke udvikler os, så det gælder om at passe bedre på bolden, når vi har erobret den, siger Kristoffer Munksgaard, der håber på sæsonens anden sejr, når Vendsyssel kommer på besøg i Næstved lørdag klokken 13.15. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uvurderlig succesoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvurderlig succesoplevelse
Sport Sjællandske - 24. august 2019 kl. 07:47
Af Claus Rasmussen

Onsdag aften hentede Næstved Boldklub sæsonens første sejr i 1. division på udebane over Nykøbing FC, og de tre point var en kæmpe lettelse for både spillere og ledere.

- Det korte svar er ja, siger anfører Kristoffer Munksgaard med et grin.

- Der er sket rigtig mange ændringer både på og uden for banen, og der har været meget virvar. Sportsligt har sæsonstarten heller ikke været med os, så det var vigtigt med en succesoplevelse - både som klub og som hold. Værdien af sejren over Nykøbing FC kan næsten kun undervurderes. Nu skal vi ud og bygge videre på det, som vi har vist momentvis indtil nu, siger han forud for lørdagens hjemmekamp mod Vendsyssel.

Næstved er ved at implementere en ny spillestil, og ifølge Kristoffer Munksgaard går det fint fremad.

- Der begynder at tegne sig noget spændende. Vi vil gerne have en mere offensiv tilgang til spillet - både med og uden bold. Når vi har den, vil vi gerne bruge banens størrelse og spille hurtigt, og når vi mister den, vil vi gerne presse den tilbage hurtigst muligt. Det kan man måske ikke ses fra dag ét, men man skulle gerne kunne se det på sigt, siger han.

Den nye stil har foreløbig kastet fire point af sig i fem kampe, mens Vendsyssel kun er noteret for tre.

Dermed er begge klubber placeret under nedrykningsstregen, og jyderne har reageret ved netop at leje 20-årige Wessam Abou Ali i AaB.

I Næstved har mand og mere fokus på sig selv, end på angriberen, der har spillet otte ungdomslandskampe for Danmark og 31 kampe for AaB.

- Vi tager altid udgangspunkt i os selv. Det er altid væsentligt og specielt nu, hvor vi skal opbygge et nyt koncept og nye relationer i truppen. Der er sket mange nye ting, siger Kristoffer Munksgaard.

- Der har været meget snak, og derfor har vi også haft rigtig meget brug for arbejdsro. Og jeg synes faktisk, vi har været ret gode til at holde fokus.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?