8. april 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uskarpt på Nørrebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uskarpt på Nørrebro
Sport Sjællandske - 22. januar 2020 kl. 01:01
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var lidt som at gå fra himlen til helvede, da Team FOG Næstveds basketligahold tirsdag aften var på besøg i Nørrebro-hallen for at møde Pro B-rækkens næstdårligste mandskab, Copenhagen Basketball.

Efter to forrygende opgør mod Horsens IC, først i ligaen og dernæst i pokalsemifinalen, skulle ligaopgøret på Nørrebro "bare" vindes og helst meget overbevisende.

Flere gange undervejs så det da også ud til, at værterne ville blive kørt over, men hver gang der var mulighed for at skabe store huller, kom Nørrebro-holdet tilbage og lukkede dem i en kamp, der endte 72-63 til gæsterne.

- Jo, det var en svær kamp i dag efter to gode kampe mod Horsens. Det kunne godt have været mere overbevisende, erkendte Team FOG Næstveds Esben Reinholt.

Han og holdkammeraterne spillede en stabil første periode og førte 25-17 efter de første 10 minutter.

De otte point til forskel forblev uændret efter anden periode, hvor der undervejs opstod store scorings-pauser hos begge mandskaber.

Copenhagen havde det svært offensivt mod sydsjællændernes store folk under kurven, men fra afstand var den tidligere Næstved-spiller Filip Rajovic igen rimelig skarp og blev ved med at holde sit mandskab inde i opgøret.

Det var dog hans holdkammerat Igor Bakic, der på buzzer-beatet til pausen sænkede en tre'er og gjorde pausestillingen til 37-45.

Fra starten af 2. halvleg fik unge Jeppe Madsen chancen og kvitterede træner Arnel Dedic' tillid med en trepoint-scoring.

Også Rob Marberry brillerede med et dunk, men, men... Copenhagen kunne ikke sættes af.

Kampen gik hen og blev en to-point-kamp med en spinkel føring til gæsterne på 51-49.

Team FOG Næstved havde svært ved at ramme kurven både fra distancen og tæt under, indtil kaptajn Carlos Mateo fik en topoint-scoring med straffe som bonus.

Han satte også en trepoint-scoring og med føring igen på otte point ind til fjerde periode, lignede det, at gæsterne bare skulle køre den hjem i de sidste 10 minutter.

Men skarpheden var og blev en mangelvare hos begge mandskaber. Eller det vil sige Rajovic fortsatte flot for hjemmeholdet og blev topscorer med 25 point, mens Marberry med afstand blev Team FOGs topscorer med 21 point.

Fjerde periode blev så pointfattig som 10-8 i gæsterne favør, og det fortæller lidt om en skidt dag på kontoret men dog med pligtsejren til følge for Team FOG Næstved.

- Vi var foran med 16 point på et tidspunkt, men det viser, at vi stadig har meget at arbejde med, når vi ikke kan lukke den. Det bliver hårdt, og vi skal arbejde for sejren, mente Reinholt, der fik godt 20 minutter på banen tirsdag aften.

- Det bliver bedre og bedre, og jeg bygger stille og roligt på. Men rammer ikke så mange skud i dag. Vi skal også være hurtigere op og ned og banen og i det hele taget være skarpere, konstaterede den tidligere landsholdsspiller.