11. juli 2020
Emilie Straarup blev dagens spiller, da Næstved Herlufsholm snuppede førstepladsen fra SUS Håndbold med en sejr på 24-21 i søndagens udekamp på Fyn. Foto: Jens Wollesen
Emilie Straarup blev dagens spiller, da Næstved Herlufsholm snuppede førstepladsen fra SUS Håndbold med en sejr på 24-21 i søndagens udekamp på Fyn. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udskiftning på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udskiftning på førstepladsen
Sport Sjællandske - 20. oktober 2019 kl. 20:05
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hverken afbud, mandsopdækninger eller en lige lovlig lav scoringsprocent i første halvleg slog Næstved Herlufsholms 3. divisionskvinder ud i topopgøret mod SUS.

Med en sejr på 24-21 i Ullerslev, spillede sydsjællænderne sig op på førstepladsen i rækken, hvor de fire bedste hold har seks point efter fire kampe.

- Det var en god sejr at få mod et fint SUS-hold. Så vi er glade, siger Næstved Herlufsholms træner Kim Kærgard.

Han måtte se bort fra skadede Natasja Akselsen, Frederikke Grauengaard, der har fået fjernet mandler, og Emmelie Carlsen på grund af ferie.

- Så vi var ikke så brede, som vi plejer at være. Og da SUS forsøger med en dobbelt mandsopdækning, så bliver det et noget specielt spil. De spillede også syv mod seks og havde en vis succes med det, men vi formår at holde hovedet koldt, siger Kim Kærgaard.

Optræk til panik
Det var først og fremmest hårdtskydende Amalie Kold og playmaker Frederikke Brenøe, der fik overfrakke på. Til gengæld var det modstanderne, der blev klædt af.

- Vi har nogle angrebsåbninger, der klarer de situationer, og det er jo svært at hænge på nakken af en spiller, når man først er kommet bagefter. Og både Brenøe og Kold får løst det super godt, siger Kim Kærgaard.

Frederikke Brenøe blev sit holds topscorer med otte mål - heraf de fem i anden halvleg, hvor Næstved Herlufsholm fik bedre styr på afslutningerne og øgede udbyggede pauseføringen på 9-8.

- Efter de første 15 minutter, troede jeg, vi ville lukke kampen hurtigt, men resten af halvlegen var vores scoringsprocent for lav, og vi går lidt i panik. Det fik vi rettet i pausen, men det er først i de sidste 10 minutter, vi trækker fra, siger Kim Kærgaard, der til gengæld var godt tilfreds med forsvaret gennem hele kampen.

- Forsvaret står godt, og både Britt Christoffersen, Amalie Nøhr og Emilie Straarup gør en virkelig fin figur. Det er noget at et tæskehold, man skal ind og slås med, siger Kim Kærgaard.

Emilie Straarup bidrog også med nogle fine angrebsåbninger og fire mål, og hun blev også kårer som dagens spiller hos rækkens nye tophold.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?